Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά – Η “αγκαλιά” αγάπης και το συγκινητικό μήνυμα για τους γείτονες που έχασαν το σπίτι τους στη Παλλουριώτισσα

Η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί σε ξύλινη κατοικία στη Παλλουριώτισσα ήταν η αιτία για να αφήσει στους πέντες δρόμους μια οικογένεια. Οι φλόγες τύλιξαν το διώροφο ξύλινο σπίτι στο οποίο διέμενε ένα ζεύγος ηλικίας 55 και 60 ετών, μαζί με τον 28χρονο γιο τους. Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης έσπευσαν στην περιοχή και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, που πρόλαβε όμως να καταστρέψει ολοσχερώς το σπίτι του πρώτου ορόφου. Εκτεταμένες ζημιές υπέστησαν και άλλες δύο κατοικίες.

Από την πρώτη στιγμή όταν έγινε γνωστό το χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια,  ξεκίνησε ένα «κύμα» συμπαράστασης από φίλους και γείτονες να βοηθήσουν την οικογένεια, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η οικονομική κρίση, δεν μπορεί να «διαγράψει» την ανθρωπιά.

Μια γειτόνισσα με μήνυμα της στο facebook  δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό κείμενο, ζητάει την έμπρακτη βοήθεια του κόσμου για την παροχή υλικών πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας με δάκρυα στα μάτια όλη η οικογένεια, δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει όσους έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν εμπράκτως και να τους κάνουν να ξεχάσουν γρήγορα το τραγικό συμβάν που ευτυχώς δεν θρήνησαν θύματα από την πυρκαγιά που κατέστρεψε την οικία τους.

Διαβάστε τι έγραψε η γειτοίνισσα για να τους βοηθήσει

pirkagia post 2

 

pirkagia post