Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ο 22χρονος Παναγιώτης Δημητρίου από την Αγία Φύλα

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε, λίγο μετά τις 14:00, ο 22χρονος Παναγιώτης Δημητρίου από την Αγία Φύλα, όταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε μετωπικά με μονοκάμπινο όχημα, στον Ύψωνα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, σε αριστερή στροφή του δρόμου, πάρα το Δημοτικό Μέγαρο Ύψωνα, με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί βίαια με μονοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 64χρονος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο 22χρονος, αφού κτύπησε στον ανεμοθώρακα του οχήματος, εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

«Ο μοτοσικλετιστής έφερε κράνος ασφαλείας, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να σώσει τη ζωή του, ακριβώς λόγω της σφοδρής σύγκρουσης», ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο 64χρονος τραυματίστηκε ελαφριά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού έκανε για ακόμη μια φορά έκκληση στους οδηγούς και ιδιαίτερα στους νεαρούς οδηγούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να φέρουν το κράτος τους και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.