Τρόμος στο ΓΣΖ: Κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε τους περαστικούς

Λίγες μόνο ώρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού αγώνα Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το απόγευμα στο στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, η Αστυνομία συνέλαβε ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να απειλούσε με μαχαίρι μήκους 12 εκατοστών, διερχόμενους οδηγούς έξω από το στάδιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12 το μεσημέρι λήφθηκαν πληροφορίες ότι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 – 40 χρόνων σταματούσε έξω από το στάδιο ΓΣΖ, διερχόμενα αυτοκίνητα και κρατώντας μαχαίρι απειλούσε τους οδηγούς των οχημάτων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άγνωστος άνδρας κτυπούσε τα αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή, ωστόσο ο άνδρας είχε ήδη φύγει από το χώρο και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητο του προς τη Λευκωσία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας άνδρες του οποίου κατάφεραν τελικά να ανακόψουν το αυτοκίνητο του αγνώστου στη περιοχή Πέρα Χωρίου.

Ανδρες του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου διεξήγαγαν έρευνα στο αυτοκίνητο του αγνώστου και στην κατοχή του εντόπισαν ένα μαχαίρι μήκους 12 περίπου εκατοστών.

Ο άνδρας συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και τελεί υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου.