Τρικάβαλο στη μηχανή χωρίς κράνος και όποιον πάρει ο χάρος…

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν χθες σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Λεμεσού, αντιλήφθηκαν γύρω στις 10 το βράδυ, μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν τρία νεαρά πρόσωπα.

Τα μέλη της Αστυνομίας, κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Κατά την πορεία του, ο οδηγός παράλειψε να σταματήσει σε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη και σε κάποια στιγμή έριξε το μοτοποδήλατο στο οδόστρωμα και μαζί με τους άλλους δύο επιβαίνοντες προσπάθησαν να διαφύγουν.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο οδηγός ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ τα δύο άλλα νεαρά πρόσωπα κατάφεραν να διαφύγουν.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός ήταν 15χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς προστατευτικό κράνος, χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του μοτοποδηλάτου, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, παραβίασε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη και μετέφερε επιπρόσθετα δύο επιβάτες.

Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.