Τρελό συμβάν σε πτήση -Γυναίκα επιβάτης φίλησε μια αεροσυνοδό και μετά της έριξε μπουνιά (βίντεο)

Μία ζωηρή επιβάτης πτήσης ανάγκασε με τα καμώματά της τους πιλότους να αλλάξουν πορεία και να προσγειωθούν σε άλλη πόλη.

Το συμβάν έγινε σε πτήση της American Airlines από το Μαϊάμι, με προορισμό το Σικάγο. Ομως, το αεροπλάνο άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στην Ινδιανάπολη, προκειμένου να μπει ένα τέλος στα όσα συνέβαιναν στον «αέρα».

Η γυναίκα έπαθε αμόκ κατά τη διάρκεια της πτήσης και άρχισε να κλωτσάει την μπροστινή θέση. Οταν ο άνδρας που καθόταν σε αυτή γύρισε για να διαμαρτυρηθεί, εκείνη τον χτύπησε. Δεν σταμάτησε εκεί όμως.

Μία αεροσυνοδός παρενέβη και οδήγησε τη γυναίκα στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Ενώ προσπαθούσε να την ηρεμήσει, η επιβάτης την άρπαξε, τη φίλησε και μετά την έριξε μία γροθιά στο πρόσωπο! Λίγα λεπτά αργότερα, ο πιλότος με ανακοίνωσή του ζήτησε τη βοήθεια των ανδρών επιβατών προκειμένου να χαλιναγωγηθεί η πρωταγωνίστρια αυτού του απίστευτου περιστατικού.

Μάλιστα, ακόμη και μετά από την προσγείωση, όταν οι αστυνομικοί τη μετέφεραν εκτός του αεροπλάνου, δεν είχε ηρεμήσει και κλώτσησε έναν από αυτούς. Αμέσως μετά άρχισε να φωνάζει «Πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου!». Σύμφωνα με άλλους επιβάτες η γυναίκα φαινόταν «χαμένη» σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, δυσκολευόταν να βρει τη θέση της και είχε ιδρώσει υπερβολικά.