Τραγικό περιστατικό στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Πάφου – Παιδάκι μεταφέρθηκε με δάγκωμα στο πόδι και του έβαλαν νάρθηκα

Λανθασμένη διάγνωση των γιατρών στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Πάφου καταγγέλουν γονείς δίχρονου αγοριού το οποίο μεταφέρθηκε με δάγκωμα από τρωκτικό ή ερπετό στο πόδι. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι το πρήξιμο προήλθε από στραμπούληγμα και τοποθέτησαν το πόδι του παιδιού σε νάρθηκα.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ που μετέδωσε το ΡΙΚ τα τσιμπήματα στο πόδι του παιδιού εντοπίστηκαν αργότερα στο παιδιατρικό τμήμα όπου μεταφέρθηκε για νοσηλεία με αποτέλεσμα να αλλάξει η θεραπεία και να του χορηγηθεί αντιβίωση. Οι γονείς με καταγωγή από τη Συρία και τη Ρουμανία μόνιμοι κάτοικοι Πάφου ζήτησαν να πάρουν εξιτήριο υπογράφοντας σχετικό έντυπο, και κατήγγειλαν την υπόθεση στο Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ το Υπουργείο Υγείας διέταξε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο δεν έγινε σωστή διάγνωση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών που αρχικά είχε μεταφερθεί το αγοράκι.