Το VOICE του Νίκαρου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει από εκεί που έμεινε ο προηγούμενος, δηλαδή κάνει μεγάλα και σοβαρά λάθη.

Το μόνο, που μπορεί να πιστωθεί και δεν φέρει ευθύνη, είναι η έλευση της Τρόικας (Θεσμών) στην Κύπρο.

Ωστόσο, δεν γίνεται ένα από τα λάθη του, όπως ο διορισμός της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας, να τον κατατρώει και να μην μπορεί να την «στείλει».

Αν το πράξει με τον τρόπο που το έπραξε την προηγούμενη φορά, που ήταν πάλι λανθασμένος, θα κατηγορηθεί ότι χρυσοπληρώνει για να γλιτώσει την ώρα που ο λαός δεν έχει να φάει.

Αν αφήσει τα πράγματα ως έχουν, χλωμό το βλέπω να μπορέσει κάποια στιγμή να της πιάσει το πόδι στην καθομιλουμένη, ειδικά μετά τις συνεχείς παρεμβάσεις του Κεντρικού Τραπεζίτη τη Ευρώπης Μάριου Ντράνγκι.

Άρα, αυτό που απομένει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να μην συνεχίσει να κάνει λάθη πάνω στα λάθη, είναι να καλοπιάσει τη Χρυστάλλα και να της πει… «Άντε μάνα μου, πήγαινε στο καλό οικειοθελώς, γιατί το γινάτι βγάζει μάτι. Κάμε το για το καλό της πατρίδας και εν έσιει πρόβλημα’’.

Μπορεί ο Πρόεδρος, με τις συνεχείς λανθασμένες κινήσεις του, να κάνει πρόβες για το voice 3, με το άσμα της Μελίνας «Το λάθος», ωστόσο και συ κυρία Χρυστάλλα βοήθα λίγο.

Άλλωστε δεν είσαι κούππα άπαννη.

Εντάξει, έκανε λάθος ο Πρόεδρος αλλά εσύ πήγες πίσω; Εκμεταλλεύτηκες την περίπτωση με το συμβόλαιο και ενώ σου ζητούν όλοι να παραιτηθείς εσύ μένεις, θέτοντας σε κίνδυνο την οικονομία της Δημοκρατίας για ένα γινάτι;

Δώσε τόπο στην οργή για την Κύπρο, για όλους μας και πήγαινε στο καλό διευκολύνοντας τον Πρόεδρο.

Κρατίνος