Το υποστατικό ήταν πολυτελές ναός του… τζόγου

Έναν ακόμη πολυτελές ναό του παράνομου τζόγου  ξήλωσε χθες βράδυ η αστυνομία στη Λεμεσό μετά από πολύωρη επιχείρηση. Συνεχής η εκστρατεία πάταξης του παράνομου τζόγου από την αστυνομία, συνεχής όμως και η λειτουργία τέτοιων υποστατικών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις δέκα χθες βράδυ όταν μέλη του ΟΠΕ έκαναν ντου σε υποστατικό όπου υπήρχε υποψία ότι λειτουργούσε ως καζίνο  στα Κάτω Πολεμίδια. Με την έφοδο τους οι αστυνομικοί, αρχικά δεν “είδαν” τίποτε το παράνομο.  Όταν όμως ερεύνησαν καλύτερα το χώρο, εντόπισαν ειδικά  διαμορφωμένα δωμάτια, εντός των οποίων διεξαγόταν ηλεκτρονικός τζόγος.  Εντός των δωματίων που την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης βρίσκονταν στα “φόρτε” τους, εντοπίστηκαν 51 συνολικά πύργοι, 150 ευρώ και ηλεκτρική φίσια  που χρησιμοποιείται ως γενικός διακόπτης για άμεση διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Τόσο οι πέντε θαμώνες όσο και ο υπεύθυνος του υποστατικού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού για έλεγχο.  Αφού καταγράφηκαν τα στοιχεία τους, οι πέντε θαμώνες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο υπεύθυνος του υποστατικού κατηγορήθηκε γραπτώς και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.