Το υλικό που «καίει» την Ε. Χαραλαμπίδου και το αμαρτωλό τσιγάρο του Φύτου

Ηχογραφήθηκε μέχρι και η τελευταία λέξη της φραστικής και όχι μόνο διένεξης μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ Αντρέα Κυπριανού και της βουλευτού του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου, μετά το πέρας της συνεδρίας της κοινοβουλευτικής επιτροπής Θεσμών, όπου έγιναν κυριολεκτικά μαλλιά κουβάρια.

Ένας καυγάς που έλαβε διαστάσεις και έφθασε μέχρι και στην αστυνομία με γραπτές καταγγελίες, αλλά και στον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

Η συζήτηση ηχογραφήθηκε, αφού ο καυγάς έγινε ενώ συζητούντο τα διαδικαστικά για την επόμενη συνεδρία και είθισται να καταγράφονται όλα και ηχητικά για σκοπούς πρακτικογράφησης.

Ασφαλείς πληροφορίες του apokalipsi.com, αναφέρουν ότι το καταγεγραμμένο υλικό από τις συνομιλίες, που βρίσκεται στο αρχείο της Βουλής, αφήνει εκτεθειμένη την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία κατήγγειλε άσεμνη επίθεση από τον Αντρέα Κυπριανού.

Στην κατάθεση της η κυρία Χαραλαμπίδου αναφέρει ότι δεν είχε φωτογραφίσει τον Αντρέα Κυπριανού, απλά το είχε στραμμένο προς το μέρος του. Στην ηχογραφημένη όμως συνομιλία, η Ειρήνη ακούγεται να απειλεί τον κ. Κυπριανού ότι από τη φωτογραφία θα απέκοπτε το δεύτερο βουλευτή, δηλαδή το Φύτο Κωνσταντίνου, που ήταν και η αρχή του κακού, αφού εκείνος προσέφερε το αμαρτωλό τσιγάρο στον Αντρέα Κυπριανού.

Φανατικός καπνιστής ο Φύτος Κωνσταντίνου, πού να φανταζόταν τι θα ακολουθούσε της ευγενικής του χειρονομίας να προσφέρει τσιγάρο στο συνάδελφο του.

Συναδελφική αλληλεγγύη ζήτησε ο πρόεδρος του Σώματος Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος έλαβε επιστολή καταγγελίας από το ΓΓ του ΑΚΕΛ, για τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΔΗΣΥ.

Τα όσα έγιναν δεν θα έπρεπε να καταγγελθούν στην αστυνομία ανέφερε, ζητώντας να δοθούν εξηγήσεις, καθώς δεν απέκλεισε το θέμα να συζητηθεί στη σύσκεψη των Αρχηγών αύριο Πέμπτη.

Ατυχές επεισόδιο που δεν θα έπρεπε να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστηρίων παραδέχθηκε ο Αντρέας Κυπριανού, τονίζοντας επιτακτικά ότι υπάρχει καταγεγραμμένη κασέτα που ξεκαθαρίζει τι και πως έγινε.

Το εν λόγω επεισόδιο συζητείται εδώ και μέρες, καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων σε διάφορα πολιτικά και όχι μόνο πηγαδάκια, ενώ ανακοινώσεις και δηλώσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς στο FB πήραν φωτιά. Όπως και να’ χει, η επίθεση σεξιστικού χαρακτήρα του Α.Κυπριανού προς την Ε.Χαραλαμπίδου, είναι κατακριτέα, όμως πόρρω απέχει από την άσεμνη επίθεση που καταγγέλθηκε.

Οι δύο βουλευτές οφείλουν τουλάχιστον μια συγνώμη στους ψηφοφόρους τους κι ας μην αρχίσουν αυτού του είδους τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, ενόψει βουλευτικών εκλογών.

Χάρυβδη