Το συγκινητικό μήνυμα της Τζούλια Ρόμπερτς- Ποζάρει αμακιγιάριστη και λέει «όχι» στην πλαστική ομορφιά

LOS ANGELES, CA - JANUARY 25: Actress Julia Roberts attends the 21st Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 25, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

«Η τελειότητα είναι η ασθένεια ενός έθνους» δηλώνει η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς και δίνει μάχη εναντίον της «ψεύτικης ομορφιάς».

Η 47χρονη ηθοποιός ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται εντελώς άβαφη και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να κοιτάξουν την ψυχή τους γιατί αυτή είναι που μετράει. Πρόκειται για μια κίνηση στην οποία πρωτοστάτησε η Κέιτ Γουίνσλετ και που από ότι φαίνεται έχει μεγάλη απήχηση.

«Η τελειότητα είναι η ασθένεια ενός έθνους. Καλύπτουμε τα πρόσωπα μας με τόνους make up. Κάνουμε botox και πολλές φορές πεθαίνουμε από την πείνα για να αποκτήσουμε τις ιδανικές αναλογίες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι, αλλά δεν μπορείς να διορθώσεις αυτό που δεν φαίνεται. Γιατί η ψυχή είναι αυτή που χρειάζεται χειρουργείο» γράφει η ηθοποιός.

«Είναι καιρός να πάρουμε θέση. Πως περιμένεις να σε αγαπήσουν οι άλλοι αν δεν αγαπάς εσύ τον εαυτό σου; Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία πως δείχνεις εξωτερικά, αυτό που είναι μέσα σου μετράει. Σήμερα, ανέβασα μια αμακιγιάριστη φώτο μου. Ξέρω ότι έχω ρυτίδες στην επιδερμίδα μου, αλλά θέλω να κοιτάξετε πέρα από αυτές. Θέλω να αγκαλιάσετε το πραγματικό μου “εγώ”, και να αγκαλιάσετε αυτό που είστε, όπως ακριβώς είστε, και να αγαπήσετε τον εαυτό σας γι΄αυτό που είστε», καταλήγει η Τζούλια Ρόμπερτς.