Το συγκινητικό μήνυμα της Κύπριας τραγουδίστριας αγκαλιά με το πτυχίο! (φώτο)

Όταν θέλεις πολύ να κατακτήσεις κάτι και αν προσπαθήσεις σκληρά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις. Αυτό έκανε η Ήβη Αδάμου, που «μπήκε νωρίς στα βάσανα» αφού ανέβηκε για πρώτη φορά στα 9 της χρόνια, ερμηνεύοντας τραγούδι της Αννας Βίσση.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το talent show The X-factor 2 του ANT1 το 2009. Από κει και πέρα, ξεκίνησε μια εντυπωσιακή καριέρα, για χάρη της οποίας ωστόσο, δεν θυσίασε τις σπουδές της.

Παράλληλα με την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στη Eurovision, όπου εκπροσώπησε την χώρα μας το 2012, έδωσε προεισαγωγικές και πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη σχολή Κοινωνιολογίας. Στο ενδιάμεσο έκανε διάφορες εμφανίσεις, περιοδείες και πήρε αρκετά μουσικά βραβεία.

Και χθες ήρθε η μεγάλη μέρα για εκείνη. Η ορκωμοσία της.

Συγκινημένη, έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram, ανεβάζοντας και φωτογραφία από την ορκωμοσία:

«Ηθελα με αφορμή αυτή την υπέροχη και τόσο σημαντική ημέρα για μένα, να μοιραστώ μαζί σας αυτό το μήνυμα και όλα τα συναισθήματα που με πλημμυρίζουν.

Θα θελα να ξεκινήσω με ενα μέγαλο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τα τελευταία, που λόγω των σπουδών μου, χρειάστηκε να αφησω για λιγο την μεγάλη μου αγάπη, το τραγούδι.

Σήμερα, λοιπόν, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω αφού συνεχίζετε να είστε στο πλάι μου και με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση κρατάω στα χέρια μου και το πτυχίο μου. Κλείνω λοιπόν αυτο το μήνυμα με άλλο ενα ευχάριστω πρός τα αγαπημένα μου πρόσωπα, την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες μου.. Να ξέρετε πως απο δω και πέρα “Τίποτα δε μας σταματά”…»