Το Σεπτέμβριο η ανάκριση Βγενόπουλου – στην Αθήνα θα μεταβούν οι ανακριτές

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι ανακριτές θα μεταβούν στην Αθήνα για να λάβουν κατάθεση από τους Βγενόπουλο – Μπουλούτα και άλλους σε σχέση με το σκάνδαλο για την οικονομία.  Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υποθέσεων, για τις οποίες έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή από τις ελληνικές Αρχές, κλιμάκιο της Αστυνομίας, μαζί με άτομο από τη Νομική Υπηρεσία, θα μεταβούν για να εξετάσουν και να αξιολογήσουν συγκεκριμένες υποθέσεις που αφορούν τις έρευνες για την οικονομία, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ρωτήθηκε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, πότε αναμένεται η ανάκριση Βγενόπουλου – Μπουλούτα για τα θέματα της οικονομίας.

“Οι υποθέσεις για τις οποίες έχουμε ζητήσει δικαστική συνδρομή είναι οι υποθέσεις που αφορούν τα θέματα της οικονομίας και σε αυτές εμπλέκονται οι Βγενόπουλος – Μπουλούτας και άλλοι συνεργάτες τους. Αναφορικά με την υπόθεση χειραγώγησης μετοχών, για την οποία έχουν κληθεί να υποβληθούν σε ανάκριση από τις ελληνικές Αρχές, όπως φαίνεται – μετά την υποβολή των ερωτήσεων και το χρόνο που έχουν ζητήσει για να μελετήσουν τα έγγραφα – αναμένεται να κληθούν ενώπιον του ειδικού ανακριτή για να απαντήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου”, διευκρίνισε ο Υπουργός.