Το ρουσφετάκι του Νίκαρου!

Όλοι θυμόμαστε τις τραγικές στιγμές, που πέρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του συμβολαίου της Χρυστάλλας Γιωρκάτζιη.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο έφυγε, απομακρύνθηκε, την έκανε -όπως θέλετε πείτε το- ο τέως διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Παναγιώτης Αντωνίου.

Προσωρινά η κίνηση του Παναγιώτη Αντωνίου έβγαλε από πολύ δύσκολη θέση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η αποτυχημένη επιλογή του Προέδρου τελικά τον εξιλέωσε σε εκείνο το στάδιο και αυτό έπρεπε με βάση τη λογική του Προέδρου να εξαργυρωθεί με κάποιο τρόπο αργότερα.

Έφτασε, λοιπόν, ο καιρός η αποτυχημένη επιλογή του Προέδρου να επιβραβευθεί. Με ποιον τρόπο; Μα φυσικά με κάποιον άλλον διορισμό.

Η θυσία του Παναγιώτη Αντωνίου φαίνεται ότι δεν πήγε χαμένη και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει δύο -και όχι τρεις αποκαταστάθηκε με νέο διορισμό αυτή τη φορά ως μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας και για τα επόμενα έξι χρόνια ο μισθός του θα είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που λάμβανε, όταν χειριζόταν το συμβόλαιο της κυρίας Γιωρκάτζιη, στο Προεδρικό μέγαρο.

Το μόνο ελαφρυντικό σε άλλη μια λάθος κίνηση του Προέδρου που μπορώ να βρω είναι ότι τουλάχιστον ο Παναγιώτης Αντωνίου δεν είναι σχεδόν συνταξιούχος, όπως όλα τα υπόλοιπα μέλη της ΕΔΥ.

Το ρουσφέτι, όμως, παραμένει ρουσφέτι με τον Πρόεδρο να χαράσσει άλλη μια «αποδεσμευμένη» πορεία, δηλαδή, ενώ δεσμεύτηκε ότι δεν θα κάνει ρουσφέτι να αποδεσμεύεται πανηγυρικά «ρουσφετοποιώντας»!

Κρατίνος