Το παράπονο της Θάλειας, ο Patrich Νέστορας, τα χατίρια του Πάμπου και η Σπαλιαρίτσα

*** Η Ντίνα Κλεάνθους του ΜΕGA, άλλως σπαλιαρίτσα, μας συγκίνησε με το ρεπορτάζ της για αυτούς που χρωστούν μικροποσά και καταλήγουν στη φυλακή. Μπορεί Ντίνα μου να χρωστούν μικρά ποσά, ωστόσο, η αναφορά σου για επιλεκτική δικαιοσύνη είναι τραβηγμένη, διότι όποιος χρωστά πρέπει να βρίσκει τρόπους να πληρώνει. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά συνήθως, οι περισσότεροι, για να μη πω η συντριπτική πλειοψηφία έχουν και δεν πληρώνουν.

*** Αυτός ο Πάμπος Αντωνιάδης (κινηματογραφιστής του ΑΝΤΕΝΝΑ) βρίσκει τρόπους να μην χαλά χατίρια. Παραδείγματος χάριν έγραψε στο Facebook ότι δεν μπορούσε να χαλάσει χατίρι στην Άννα Βίσση και αναγκαστικά φωτογραφήθηκε μαζί της. Να υποθέσω, δηλαδή, ότι αν έρθει η Καρντάσιαν στην Κύπρο θα πιεστεί πάρα πολύ για να φωτογραφηθεί μαζί της;

*** Βίον ανθόσπαρτον στον «οικονομικό» Νέστορα Βασιλείου του Sigma και στην καλή του. Όπως πληροφορηθήκαμε ο γάμος τους τελέστηκε την περασμένη βδομάδα, ήταν λιτός, σε πολύ όμορφο περιβάλλον και με πολύ διαλεχτούς προσκεκλημένους. Το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση με τις χορευτικές του ικανότητες, που μερικές φορές θύμιζαν το Dirty Dancing με τους Patrick Swayze και Jennifer Grey, αλλά σε μια πιο… σύγχρονη εκδοχή.

*** Άλλοι έχουν 40 γιορτές τον χρόνο και δεν ξέρεις πότε να τους ευχηθείς κι άλλοι μία γιορτή και την μοιράζονται με άλλες 39. Όπως και να έχει χρόνια μας πολλά και στις 40 που γιορτάζουμε σήμερα! Αυτό ήταν το παράπονο της Θάλειας Νεοφύτου του ΚΥΠΕ, που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν έχει και άδικο. Μαζί σου Θάλεια, διότι ο Κρατίνος δεν γιορτάζει ποτέ!

*** Νέα εκδοτική προσπάθεια στα σκαριά, με την Εταιρεία ΙΜΗ να ετοιμάζεται να εισέλθει στο παιγνίδι του ανταγωνισμού της ενημέρωσης. Ειδησεογραφικό portal και εβδομαδιαία εφημερίδα είναι το νέο εγχείρημα του διευθύνοντος συμβούλου της IΜΗ Γιώργου Μιχαήλ. Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεκάδες πρώην συνεργάτες του στο ΣΙΓΜΑ, όπου διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος, έστειλαν βιογραφικά, αναγνωρίζοντας έτσι τον επαγγελματισμό και την επιτυχημένη πορεία του κυρίου Μιχαήλ.

Κρατίνος