Το ντέρμπι στο χωράφι και το ασθενοφόρο στο Μακάριο στάδιο!

Το στολίδι του Κυπριακού αθλητισμού , το καλύτερο γήπεδο της Κύπρου έμοιαζε χθες με χωράφι έτοιμο για να φυτευτεί.

ο Αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ ήταν σε άθλια κατάσταση και σαφώς δεν βοηθούσε στο θέαμα, μάλιστα οι ποδοσφαιριστές παρομοίασαν τον αγωνιστικό χώρο με τσιμέντο.

Πάντως από το ΓΣΠ είχαν γίνει  προσπάθειες για αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα όμως η ΚΟΠ έκλεισε την πόρτα και ήταν αρνητική. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε κανένα σοβαρό τραυματισμό στο ντέρμπι , γιατί σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν θα ήταν δύσκολο να τραυματιστεί κάποιος.

Ευτυχώς πάντως που ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιζε στο ΓΣΠ την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ , γιατί θα γινόμασταν διεθνώς ρεζίλι με την εικόνα του γηπέδου, που μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου δεν θύμιζε.

Σε ένα άλλο περιστατικό που έγινε χθες αυτή τη φορά στο Μακάριο στάδιο ,το ασθενοφόρο σύμφωνα πάντα με ανθρώπους του Άρη είχε πρόβλημα και δεν ξεκινούσε για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής του Άρη που τραυματίστηκε.

Τι άλλο θα δούμε σε αυτό τον τόπο από την μια το χωράφι και από την άλλη το ασθενοφόρο που βρίσκεται στο γήπεδο έτοιμο να μεταφέρει όποιον δίπατε χρειαστεί ανταυτού το ασθενοφόρο δεν ξεκινούσε και χάθηκε πολύς χρόνος.

Εικόνες και καταστάσεις που θυμίζουν τριτοκοσμικές χώρες και όχι την Ευρωπαϊκή Κύπρο , τελικά μπορούμε ή όχι να διοργανώνουμε ένα πρωτάθλημα όπως πρέπει  που να διασφαλίζει την ασφάλεια αθλητών και φιλάθλων;