Το νέο χτύπημα Πιτσιλλίδη, η Ευτυχισμένη Ροζαλίντα και το μεγάλο μπράβο στην Έλλη.

*** Σκληρή γλώσσα από τον Δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου στο πρωινάδικο του Μέγα, με αφορμή συζήτηση για τα μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Εμείς είπε, δυναμώνουμε διαπραγματευτικά τον Ακκιντζί, όπως κάναμε και με τον Ταλάτ και αποδυναμώνουμε τη δική μας θέση. Λόγια που έχουν βάση αλλά, πρέπει να δώσουμε πρώτα την ευκαιρία στον κύριο Μουσταφά, να μας δώσει δείγματα γραφής και μετά η ….ξύλινη γλώσσα.

***Χτύπησε και πάλι ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης στο πρωινάδικο του Σίγμα. Ο ”αιρετικός” νεανίσκος όπως τον χαρακτηρίζει η Αρχιεπισκοπή, αντέστρεψε τα πυρά και ανέφερε ότι είναι ο πιο εξειδικευμένος στην Κύπρο για θέματα αιρέσεων. Προειδοποίησε μάλιστα τον Μακαριότατο, να μην διανοηθεί ν’ αρπάξει, κατά την έκφρασή του, χρήματα από την εκκλησία του χωριού του στο Παλαιχώρι, όπως έκανε στον Τράχωνα. Οι Παλαιχωρίτες είπε, είναι πολύ πιστοί αλλά πλέον δεν θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό.

*** Εντυπωσιακή, εκθαμβωτική και δεν ξέρω ποιος άλλος χαρακτηρισμός θα ταίριαζε στην πρώτη κυρία, Αντρη Αναστασιάδη, η οποία, εξέπληξε τους πάντες με την νέα κομμωτική της άποψη, στη βραδιά βραβείων του Madame Figaro. Έχει άλλωστε το δικαίωμα να δοκιμάζει χτενίσματα για να δει ποιο της πάει, σε αντίθεση με τον σύζυγό της, ο οποίος, δοκιμάζει τα… κουρέματα.

***Μπράβο στην Διευθύντρια ειδήσεων του Ant1 Έλλη Κοτζαμάνη! Μέσα σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία, καταφέρνει να επιβιώνει και να διακρίνεται σ’ ένα ιδιαίτερα δύσκολο χώρο. Στο πρόσωπο της, στη βραδιά βραβείων του Madame Figaro, τιμήθηκαν όλες οι γυναίκες του χώρου της δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη γυναίκα διευθύντρια ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού. Ισως να κάνουμε πολλά χρόνια να δούμε δεύτερη…

*** Μπορεί να μη γεννήθηκε μήνα Μάϊο, αλλά ολόχρονα θυμίζει άνοιξη αυτό το κορίτσι. Mε τις μοναδικές στυλιστικές επιλογές της καθημερινά, η Ευτυχία Αντρέου του Σίγμα ξεχωρίζει για το καλόγουστο νεανικό της ντύσιμο, το οποίο συνδυάζει με μοναδικά αξεσουάρ. Με το ροζ βασικό χρώμα της στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της τελικά θα έπρεπε να μετονομαστεί σε Ευτυχισμένη Ροζαλίντα Ανδρέου.

***Μην αγγίζεται το ΡΙΚ. Όπως η ΠΑΣΥΔΥ , έτσι και το Κρατικό Ίδρυμα, είναι δεξαμενές ψήφων και… έρχονται εκλογές. Το πιο μεγάλο παράδειγμα ο Γιώργος Τσαλακός. Προσπάθησε να εφαρμόσει το πλαίσιο αναδιοργάνωσης, το οποί προνοούσε απολύσεις και έφαγε το κεφάλι του, ασχέτως αν επικαλέστηκε προσωπικούς -οικογενειακούς λόγους. Αλήθεια εκείνο το δεύτερο τηλεοπτικό κανάλι του ΡΙΚ και το τέταρτο ραδιοφωνικό πρόγραμμα γιατί το πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες;

Κρατίνος