Το νέο αμόρε της Ευριδίκης – Που γνωρίστηκαν με τον κορυφαίο κιθαρίστα; (φώτος&βίντεο)

Μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά μετά από 13 χρόνια που ήταν μαζί, η Ευριδίκη είναι σε καλό δρόμο. Αν και τον τελευταίο μήνα είναι αχώριστη με τον Μπομπ Κατσιώνη, μόλις πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε μαζί του δημόσια και συγκεκριμένα στο Rock ‘n Roll στο Κολωνάκι.

Οι δυο τους πήγαν στο πάρτι γενεθλίων της Δέσποινας Ολυμπίου την περασμένη Παρασκευή, όπου πόζαραν χαλαρά μόνο για φίλους και όχι για φωτογράφους. Γνωρίστηκαν λόγω της δουλειάς και συγκεκριμένα στο στούντιο όπου η τραγουδίστρια ηχογραφεί τη νέα δισκογραφική της δουλειά. Ήρθαν πολύ κοντά σε σύντομο χρονικό διάστημα και όλοι είδαν ότι η χημεία ανάμεσά τους ήταν μοναδική.  Εξακολουθούν να συνεργάζονται στενά και όπως φαίνεται προχωρούν τη σχέση τους και πέρα από τη δουλειά.

Ποιος είναι ο Μπομπ (Μπάμπης) Κατσιώνης

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και συμπεριλαμβάνεται μέσα στους κορυφαίους κιθαρίστες και κιμπορντίστες. Ξεκίνησε να παίζει πλήκτρα σε ηλικία 10 ετών και 4 χρόνια αργότερα ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα. Έπαιξε σε μικρές μπάντες όπου είχε δημιουργήσει ο ίδιος, μέχρι που έγινε γνωστός με τους Firewind.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Μπάμπη Κατσιώνη, είναι ότι κέρδισε για 5 συνεχόμενα χρόνια το βραβείο «Best Keyboardist» του μεγαλύτερου μουσικού περιοδικού στη Ελλάδα. Είναι δάσκαλος μουσικής σε νέα παιδιά.