Το μανιφέστο της καλής Τζιχαντίστριας – Τι πρέπει να κάνει η σύζυγος πολεμιστή!

Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος των γυναικών μέσα στους κόλπους των Τζιχαντιστών;

Σύμφωνα με τον Independent, ένα κείμενο 10 χιλιάδων λέξεων με τίτλο «Women in the Islamic State: Manifesto and Case Study», δίνει οδηγίες στις γυναίκες και εστιάζει στον ρόλο που οφείλουν να έχουν.

Στο μανιφέστο, οι γυναίκες της Αραβίας ενθαρρύνονται να έρθουν στη Συρία και το Ιράκ όπου μπορούν να ζήσουν την «καθιστική» ζωή.

Μπορούν να παντρευτούν απο τα 9 τους χρόνια. Τα πιο αγνά κορίτσια θα παντρευτούν στα 16 ή τα 17, ενώ οι άνδρες δεν πρέπει να είναι πάνω από 20 ετών.

Παράλληλα με το γάμο, τα κορίτσια αναλαμβάνουν και τις ευθύνες του νοικοκυριού, ζώντας κατά τον τρόπο που διέταξε ο Θεός.

ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb1-cf84ceb6ceb9cf87ceb1cebdcf84ceb9cf83cf84ceae2

 

Απαγορεύεται το ξύρισμα, τα σκουλαρίκια αλλά και η πλαστική χειρουργική. Η εκπαίδευση πρέπει να ξεκινά στην ηλικία των 7 ετών και να συνεχίζεται το πολύ μέχρι τα 15, σύμφωνα με το μανιφέστο.

Υπάρχει διδακτέα ύλη, μαθήματα για την ισλαμική θρησκεία, μελέτη του Κορανίου και της γλώσσας του, αλλά και γνώσεις μαγειρικής και πλεξίματος. Τη συζυγική εστία μπορείς μόνο να την εγκαταλείψεις αν είσαι γιατρός ή δασκάλα.

Το κείμενο ήταν γραμμένο στην αραβική γλώσσα σε διάφορα φόρουμ τζιχαντιστών απο την οργάνωση Al-Khanssaa, και το μετέφρασε για τον Independent ο Charlie Winter που ασχολείται με τους τζιχαντιστές της Συρίας.

Τα παραπάνω είναι αυτά που λέμε πολύ light αφού υπάρχουν πολλά άλλα τα οποία δεν μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινος νους.

isis1

Στο περιοδικό Dabiq ν. 9 της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Μ.Συρίας» , σε άρθρο με τίτλο ”Το εξαναγκαστικό σεξ δεν είναι βιασμός”, μια γυναίκα – σύζυγος Τζιχαντιστή εκφράζει τις απόψεις της περί βιασμού, σκλαβοπάζαρου γυναικών , πορνείας κτλ.

Η δημοσίευση στοχεύει στη θρησκευτική νομιμοποίηση των βιασμών και διακίνηση γυναικών Γιεζίντι σε σκλαβοπάζαρα, οι οποίες είχαν απαχθεί στο Βόρειο Ιράκ το 2014.

Σύμφωνα με την ίδια, το εξαναγκάζεις μια σκλάβα σε σεξουαλική πράξη, δεν είναι βιασμός. Μάλιστα υπεραμύνεται της άποψής της, ότι πρόκειται για μια πρακτική εμπνευσμένη από τον ίδιο τον προφήτη Μωάμεθ.
«Καλύτερα να έχουν σκλάβες του σεξ τις γυναίκες, παρά να πληρώνουν πόρνες στη Δύση». Οι πόρνες διαπράττουν ανοιχτά την αμαρτία, προσθέτει.

Όσο δε αφορά την πάγια πρακτική των σκλαβοπάζαρων , επίσης υπερασπίσθηκε την ηθική νομιμοποίηση αυτής της πράξης, λέγοντας ότι εφαρμόζεται μόνο σε αυτές που «πρόδωσαν τον Αλλάχ».

Η σύζυγος πολεμιστή του Τζιχάντ (ιερού πολέμου) δεν πρέπει να έχει αντιρρήσεις σε οποιαδήποτε επιθυμία του συζύγου, πρέπει να υπακούει τυφλά τον σύζυγο και αν χρειαστεί να πεθάνει πρέπει να το κάνει χωρίς να ρωτήσει το λόγο!