Το λίφτινγκ στο Κυπριακό και τα Botox στην πολιτική!

Έτσι εξηγούνται… Εδώ και χρόνια ακούμε για την ανάγκη ενός λίφτινγκ στο Κυπριακό και μιας εξ υπαρχής νέας στρατηγικής στο Κυπριακό, μα δεν καταλαβαίναμε την ουσία.

Την περίοδο που ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, ανήλθε στο βάθρο της προεδρίας της ΕΔΕΚ, μας έλεγε με κάθε τόπο “απεταξάμην τη διζωνική”, μα δεν καταλαβαίναμε οι αδαείς και προσπαθούσαμε με σωρεία ερωτήσεων να καταλάβουμε τι προτείνει.

Ε λοιπόν ναι, η πολιτική με “μποτοξάκια” καλύπτει επιμελώς τις ραγάδες της, κυρίως για να εμφανίζει καθαρό μέτωπο. Σε όλα τα μέτωπα χαρίστε ένα μπότοξ. Να μη φαίνονται ατέλειες, να φαίνονται όλα ανανεωμένα… Μα και βέβαια, πώς δεν το είχαμε σκεφτεί. Ένα μπότοξ στην πολιτική είναι το πρώτο βήμα πριν το λίφτινγκ.

Σκευωρία, με πολιτική διάσταση το χαρακτήρισε ο ίδιος ο Μαρίνος Σιζόπουλος τάζοντας σύγκρουση και πόλεμο σε όσους το επιθυμούν. Έχει μάλιστα είπε στοιχεία για πολλούς.
Εδώ σε θέλω Μαρίνο μου.

Να δώσεις στη φόρα όλους όσους χρησιμοποιούν Botox, για να γυαλίζουν τα προσωπάκια τους και να προβάλλονται ως αλαβάστρινοι στις τηλεοπτικές και μη εμφανίσεις. Τώρα που μαθεύτηκε το μυστικό, θα τρέξουν πολλοί να τους μοιάσουν. Θα αρχίσουν να σπάνε τα ταμεία, όχι πως δε γίνεται δηλαδή, οι πωλήσεις των Botox.

Αυτή τη σκευωρία κατά της πολιτικής μόνο άτοπη μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι καταγγελίες επί προσωπικού από πότε βαφτίστηκαν σκευωρία και στοχοποίηση;
Όπως και να’ χει . Δεν τάσσομαι κατά της χρήσης του μπότοξ. Φτάνει να γίνεται με φειδώ, διότι το αποτέλεσμα στην κατάχρηση μόνο γελοίο μπορεί να είναι.
Πάντως από λίφτινγκ πρόκειται και μέσα απλό συμπληγάδες να περάσει και το νέο προταθέν εκλογικό μέτρο από τη Βουλή. Κι εκεί να δεις σκευωρίες κύριε Σιζόπουλε μας.

Χάρυβδη