Το κουμάρι είναι αρρώστια!

Τρέχει η αστυνομία και κλείνει το ένα μετά το άλλο τα υποστατικά τζόγου ε και;
Λες και αν τα κλείσουν όλα αυτοί που θέλουν να στοιχηματίσουν δεν θα βρουν τον τρόπο.

Άμα το έχεις μέσα σου το κουμάρι θα βρίσκεις πάντα τρόπο να παίξεις είτε υπάρχουν υποστατικά είτε όχι.

Έκλεισε λέει η αστυνομία Λεμεσού άλλα δύο χθες. Πόσα άραγε τέτοια έχει η πόλη της Λεμεσού ή ακόμα και ολόκληρη η Κύπρος;

Και ας περιοριστούμε στην ελεύθερη γιατί αν υπολογίσουμε και όλα όσα λειτουργούν χωρίς το φόβο της αστυνομίας και με τις ευχές του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα, τότε είμαι σίγουρος ότι ο αριθμός τους θα πολλαπλασιάζεται κατακόρυφα.

Αλλά και πάλι επιμένω δεν είναι αυτό το θέμα, αν δηλαδή θα κλείσουν τα υποστατικά γιατί τελικά ποια είναι τα παράνομα αυτά που δεν πληρώνουν φόρους;

Γιατί αυτός που θέλει να παίξει θα βρει τον τρόπο… Διότι το κουμάρι είναι ένα είδος αρρώστιας και μόνο με την ανάλογη θεραπεία μπορεί να απαλλαχθεί ο εθισμένος τζογαδόρος. Αυτός δηλαδή που δεν έχει συνείδηση του τι παίζει και πόσα παίζει, που την μία ώρα πληρώνεται και την άλλη ακουμπά ολόκληρο το μισθό του σε άλογα, σκύλους, νούμερα, ζάρια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, χωρίς να σκέφτεται τι θα φάνε τα παιδιά του.

Γιατί το να παίζεις ένα κουπόνι που και που δεν σε κάνει τζογαδόρο, απλά δοκιμάζεις την τύχη στου. Τζογαδόρος γίνεσαι όταν παίζεις ανεξέλεγκτα σαν να μην υπάρχει επόμενη μέρα.

Αν λοιπόν κύριοι καταφέρετε με την ανάλογη παιδεία να περάσετε αυτά τα μηνύματα στα παιδιά σας τότε δεν θα χρειάζεται να κλείνεται υποστατικά, γιατί πολύ απλά θα κλείσουν από μόνα τους.

Δίκτυς ο Κνώσσιος