Το «ζήσαμε», το ΓιούροΡικ2, ο καρό Νίκος και το Mr. asta

*** Συγκλονιστική η εξομολόγηση του Αγαπημένου ηθοποιού Ανδρέα Αργυρίδη στο «Ζήσε το» του Sigma με την Βασιλική Χατζηαδάμου. Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και πως ο καρκίνος άλλαξε την ζωή του. «Δεν έχω τίποτα, ούτε καν το σκέφτομαι. Η πρώτη αντίδρασή μου, μόλις το έμαθα, ήταν πόσο καιρό έχω να ζήσω». Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και θα πολεμά με όλη τη δύναμη που έχει.

*** Το ΡΙΚ 2 αναμεταδίδει το Γιούρονιους μέχρι τις οκτώ το πρωί. Το κάνει διότι δεν έχει κάτι άλλο να δείξει και είναι η εύκολη λύση. Φυσικά δεν ξέρω αν το ΡΙΚ, που πληρώνουμε όλοι, ξεφύγει από το 2% τηλεθέασης που γράφει όλη την ημέρα, αλλά με κινήσεις όπως αυτή μάλλον θα υποχωρήσει προς το 1% πριν φτάσει οριστικά στον πάτο.

*** O Mr Cyprus δεν «γράφει» και ο προβληματισμός στο Sigma μεγαλώνει, μια και ήταν από τα δυνατά χαρτιά του προγραμματισμού ο οποίος φαίνεται να μην βγαίνει με τίποτε. Το ανακάτεμα της τράπουλας επιβάλλεται να συνεχιστεί και σε άλλα επίπεδα και όσο γίνεται πιο γρήγορα, αν θέλει να προσελκύσει «ελκυστικές» οικονομικά διαφημίσεις.

*** Πολύ καρό πουκάμισο πέφτει τελευταία στα κανάλια. Είναι η μόδα της εποχής και δεν το πήρα χαμπάρι Νίκο Κέττηρε στο ΡΙΚ; Είπαμε σου πάει το καρό αλλά εσύ βάλθηκες να το λανσάρεις και να κάνεις τους Κυπρίους να τρέχουν για καρό πουκάμισα στα καταστήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε ευγνωμονούν οι καταστηματάρχες πώλησης ανδρικών ρούχων

*** Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, συγγενείς και φίλους του αγαπημένου Αντρέα Γιάγκου. Ο αγαπητός κινηματογραφιστής του κρατικού καναλιού απεβίωσε χθες σε ηλικία μόλις 53 χρόνων. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στη γενέτειρά του Προδρόμι της Πόλης Χρυσοχούς.

Κρατίνος