Το εκτόπισμα του Φέσια, το άγχος του Νικήτα και η καλή Αιμιλία

*** Έχω την εντύπωση ότι και στις 5 το πρωί να ξεκινούσαν τα πρωινάδικα, ο Δημητρόπουλος, η Αγαπητού, η Έμιλη, ο Κυριάκος και η Σταυριανή, δεν θα είχαν πρόβλημα ”πρώτης ύλης”. Οι πολιτικοί που κάνουν κάθε μέρα βόλτες στα πρωινά πάνελ, είναι διαθέσιμοι ακόμα και για μεταμεσονύκτιες εκπομπές. Δεν θέλω να βάλω ιδέες στους καναλάρχες αλλά, έρχονται εκλογές και θα χρειαστεί μπόλικος τηλεοπτικός χρόνος για να προβληθούν οι υποψήφιοι.

*** Αυτό το παιδί το αγαπούν όλοι και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ο λόγος για το δημοσιογράφο του Αντ1 Λούκα Φέσια. Η αγάπη γι’ αυτόν, είναι κάτι σαν το εκτόπισμά του, φαίνεται με το που δίνει το παρόν του στη Βουλή και οι γυναίκες συνάδελφοι του διεκδικούν μια selfie μαζί του, προκαλώντας πολλά πειράγματα.

*** H Έμιλη Αντωνίου στο πρωινάδικο του Μέγα δυσκολεύει αρκετά τους καλεσμένους της. Σε βαθμό μάλιστα, που πολλοί εκφράζουν δυσφορία και τους βγαίνει….Στο κάτω κάτω κύριοι δε νομίζω να είστε υποχρεωμένοι ν’ απαντάτε σε δύσκολες ερωτήσεις. Απλώς νιώθετε άβολα, διότι τόσο καιρό ήσασταν μαθημένοι στις εύκολες και πολλές φορές κατευθυνόμενες ερωτήσεις

*** Νέες στιλιστικές τάσεις, μοντέρνες και εντυπωσιακές, έχει υιοθετήσει η Αιμιλία Κενεβέζου. Πρωτόγνωρες για το κανάλι του Αντ1 που μας έχει συνηθίσει στην κλασική γραμμή από άντρες και γυναίκες. Oπως πληροφορούμαστε η δημοσιογράφος, ένα μήνα μετά την εργοδότησή της στο κανάλι,  έχει διαψεύσει κακές γλώσσες που έβλεπαν κόντρες και εντάσεις, κερδίζοντας τους συναδέλφους της. Συνέχισε έτσι Αιμιλία!!!

***Δεν χρειάζεται ν’ αγχώνεσαι Νικήτα και ν’ αγχώνεις και τους άλλους. Ηρέμησε, η εκπομπή σου είναι πρώτη με διαφορά από τα άλλα μεσημβρινάδικα και δεν απειλείσαι. Ηρέμησε λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις την ανάσα τους.
Kρατίνος