Το Γούρρι του Σωκράτη, τα λάθη της Σταυριανής, Μελαίσης Ντι Πάφιο, Γωγώ και Νατάσσα

*** Τι λάθος έκανε η Σταυριανή στο Facebook και κάθε φορά που κάνει login εμφανίζεται μπροστά της, χωρίς να μπορεί να το σβήσει; Σταυριανή μου υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στο «φατσοβιβλίο», που μπορείς να σβήσεις λάθη, όπως πχ σπουδές σε ….άλλα πανεπιστήμια και τέτοια. Βεβαίως, εσύ που διορθώνεις στο πρωινάδικο λάθη πολιτικών είναι αστείο να σου ξεφεύγουν τέτοια πράγματα. Επίσης, αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ υπάρχουν και application «Πώς σβήνω λάθη στο FB».

*** Όσοι δεν πήγατε στο Γούρρι να πάτε, έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο «οικονομικός» Σωκράτης του ΑΝΤ1. Πόσταρε, μάλιστα, και μια φωτογραφία που περισσότερο φαίνεται αυτός και λιγότερο το Γούρρι. Αφού προσκαλείς Σωκράτη, έπρεπε να δείχνεις κιόλας. Άλλωστε εσύ, είσαι κάθε βράδυ στο δελτίο και η φάτσα σου είναι πιο γνωστή από το Γούρρι…

*** Μπορεί να έχει πολλά χρόνια που εγκατέλειψε τα ΜΜΕ η Αντιγόνη (Νόνη) Λουκά, ωστόσο, φαίνεται ότι παραμένει πολύ αγαπητή, αφού δεν υπάρχει δημοσιογράφος που να ζήτησε τη βοήθειά της στο Υπουργείο Εργασίας και να μην την πρόσφερε απλόχερα. Τυχερούλα Ζέτα..!!!

*** Στην ίδια συνομοταξία με την «Νόνη» ανήκει και ο Δημήτρης Κωνσταντίνου στο Υπουργείο Συγκοινωνιών. Βοηθητικότατος! Ωστόσο, λόγο της ομάδας που υποστηρίζει αρκετοί τον χαρακτηρίζουν και ως «πράσινη παραφυάδα»!!

***Ο Πέτρος Μελαΐσης μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά του στη Λευκωσία και στο κανάλι που εργάζεται, αλλά άφησε ατέλειωτες δουλειές στην Πάφο, σε επαγγελματικό και σε άλλο επίπεδο, αφού λένε ότι είναι ο Ντι Κάπριο …μάλλον ο Ντι Πάφιο, της Κύπρου. Η έλλειψή του από τα δρώμενα της Πάφου είναι εμφανής. Η πληροφορία, μάλιστα, ότι αρκετές κοινότητες της επαρχίας νιώθουν προδομένες από τη φυγή του, σε βαθμό που σκέφτονται να πραγματοποιήσουν και δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΑΝΤ1, ζητώντας επιστροφή του, ελέγχεται ως ανακριβής.

***Τελικά αυτές οι απογευματινές εκπομπές, εκτός από δαπανηρές, είναι και ψυχοφθόρες. Οι παρουσιαστές τους πρέπει να κοιμούνται και ξυπνούν με εφιάλτες, διότι οι επαναλήψεις όπως το «Θα βρεις το δάσκαλο σου» του ΑΝΤ1 κάνουν τα μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης να κτυπούν κόκκινο. Την ίδια ώρα που η Γωγώ και η Νατάσα, παρά τα ενισχυμένα κλιματιστικά που διαθέτουν στο στούντιο, ιδρώνουν και ιδρώνουν….
*** H προσπάθεια να κερδίζει κάποιος τις εντυπώσεις δεν είναι κακό. Ο λόγος για το νεοεισερχόμενο στο ΣΙΓΜΑ, Χρίστο Χαραλάμπους. Όταν όμως βρε αγόρι μου είσαι πρώτη είδηση σε αίθουσα σύνταξης και αρχίζεις την παρουσίαση του θέματος με…. “υπουργική πηγή με την οποία συνομιλήσαμε πριν 3 μέρες”, πως να παρακολουθήσουμε τα υπόλοιπα; Τι είδηση μπορεί είναι, αν μετρά ήδη τρεις μέρες;

Κρατίνος