Το βίντεο με τον 26χρονο που επιτίθεται στον αστυνομικό στα κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς

Το βίντεο με όσα πρoηγήθηκαν του ξυλοδαρμού παρουσιάζει  η ιστοσελίδα livenews.com. Στο αποκαλυπτικό βίντεο ο συλληφθείς αντιστέκεται στη σύλληψη κτυπώντας τους αστυνομικούς στα κρατητήρια της Πόλεως Χρυσοχούς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο αρχικά ο νεαρός φέρει ένσταση στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο, προσπαθώντας να τους αποτρέψει. Σπρώχνει αρχικά ελαφριά τους αστυνομικούς με τα χέρια του και όταν αυτοί πλησιάζουν τον ύποπτο για να του αφαιρέσουν από τις τσέπες τα προσωπικά του αντικείμενα και να τον μεταφέρουν στα κρατητήρια, τότε αυτός τους επιτίθεται και αρχίζει η πάλη με τα μέλη της δύναμης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες στον ύποπτο αλλά η σύλληψη γίνεται ακατόρθωτη. Μάλιστα ρίχνει τον ένα αστυνομικό στο έδαφος και αρχίζει να τον σφίγγει με τα πόδια του, εγκλωβίζοντας τον. Στη συνέχεια αστυνομικοί και ύποπτος βρίσκονται όρθιοι. Μετά το συγκεκριμένο βίντεο, ακολούθησε ο ξυλοδαρμός του υπόπτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο έκρινε παρακολουθώντας τα γεγονότα ότι η επίθεση και η δολοφονική απόπειρα κατά αστυνομικών τιμωρείται με 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από το συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να έχει αφαιρεθεί ένα μικρό κομμάτι το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δείχνει τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον 26χρονο και να χειροδικούν εναντίον του καθώς ο νεαρός φαίνεται να αντιστέκεται.

Το συγκεκριμένο κομμάτι προσπαθεί να εξασφαλίσει η ιστοσελίδα μας για να μεταδώσει αυτούσια την εικόνα.