Το άλλο πρόσωπο του Ομπάμα -Παρακολουθήστε τον να τρώει τα αποφάγια αρκούδας! (Βίντεο)

Φορώντας ρούχα τρέκινγκ, ένα απλό γκρίζο μπουφάν στο οποίο εξακολουθεί να δείχνει… gorgeous, ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε για λίγο τα καθήκοντά του και πήγε στην Αλάσκα για να συμμετάσχει (πέρα από μια συνδιάσκεψη για το Κλίμα) σε ένα σήριαλ «επιβίωσης στην άγρια φύση», το οποίο θα προβληθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς «Running Wild with Bear Grylls» αποκαλύπτει έναν άλλο Ομπάμα. Χαλαρός, με πηγαίο χιούμορ, γεμάτος ενέργεια και λάμψη, προσπαθεί να «επιβιώσει» στην άγρια φύση της Αλάσκας, μαζί με τον παρουσιαστή και πρώην καταδρομέα των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, Bear Grylls.

«Αυτή πρέπει να είναι μια από τις καλύτερες ημέρες της προεδρίας μου» αστειεύεται καθώς συναντά on camera τον Bear Grylls με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Αλάσκας. «Πρώτα απ ‘όλα, δεν είμαι στο γραφείο. Δεύτερον, δεν φοράω κοστούμι», είπε ο Ομπάμα στο βίντεο της συνάντησης με τον Grylls.

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε δείχνει τους δύο εξερευνητές να έχουν μπροστά τους ένα μισοφαγωμένο σωλομό που ο να τρώει ότι έχει απομείνει από έναν σολομό που μόλις βρήκε ο καταδρομέας. Ο Bear Grylls εξηγεί στον πρόεδρο πως το έχει αφήσει πίσω της μια αρκούδα, λόγω του ότι υπάρχει αρκετή τροφή τριγύρω αυτή την εποχή, και εκείνες τρώνε από το ψάρι μόνο ό,τι έχει υψηλή θρεπτική αξία όπως τα εντόσθια και το κεφάλι και αφήνουν το υπόλοιπο σώμα.
Έπειτα, το ψήνουν σε μια πρόχειρη κατασκευή και ο Ομπάμα, χαλαρός χαλαρός, δοκιμάζει τη σάρκα του ψαριού. Αν και τον βρίσκει νόστιμο, ο Ομπάμα θα «προτιμούσε να έχει κι ένα κράκερ». Εξίσου χαλαρά, αποκάλεσε τον Gryll μέτριο μάγειρα και τόνισε πως θα προτιμούσε να μην ξέρει πως ο σολομός που έφαγαν ήταν τα… αποφάγια μιας αρκούδας.

Ο παρουσιαστής και πρώην καταδρομέας των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, Bear Grylls, έχει καλέσει κατά καιρούς πολλές διασημότητες στα επεισόδια του «Running Wild», όπως την Κέιτ Γουίνσλετ, την Κέιτ Χάντσον, τον Ζακ Έφρον τον Μπεν Στίλερ, τον Μάικλ Τζόρνταν. Βεβαίως δεν είχε ποτέ πριν «γκεστ σταρ» έναν Αμερικανό πρόεδρο.

Στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε από τα γυρίσματα, βλέπουμε τον Αμερικανό πρόεδρο να καλείται να φάει ότι έχει αφήσει πίσω της μια αρκούδα από έναν σολομό. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της σειράς, λόγω του ότι υπάρχει αρκετή τροφή για τις αρκούδες αυτή την εποχή, εκείνες επιλέγουν να τρώνε από το ψάρι ότι έχει υψηλή θρεπτική αξία όπως τα εντόσθια και το κεφάλι και να αφήνουν το υπόλοιπο σώμα.

Στο μικρό βίντεο που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα βλέπουμε έναν ιδιαίτερα άνετο Ομπάμα να δέχεται να φάει από τον κομματιασμένο σολομό, τον οποίο μάλιστα βρήκε και νόστιμο. Θα ήθελε βέβαια να έχει μαζί του ένα κράκερ για να συνοδεύσει όπως λέει το φαγητό, όμως ακόμα και έτσι δεν παραπονιέται.

Παραπονέθηκε όμως για τις μαγειρικές ικανότητες του Gryll, αποκαλώντας τον έναν μέτριο μάγειρα. Ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι η γνώση ότι ο σολομός που έφαγαν ήταν ότι άφησε πίσω της μια αρκούδα, ήταν μια λεπτομέρεια που δεν θα ήθελε να γνωρίζει. Ο Ομπάμα είναι σταρ και η κάμερα τον λατρεύει. Έχει λάμψη, φυσικότητα στο φακό, ένα αθλητικό σώμα που εκπέμπει ενέργεια και υγεία, χιούμορ, με μια λέξη αυτό που οι Αμερικανοί αποκαλούν star quality. Και το εκμεταλλεύεται δεόντως…