Το άθλιο εργάκι του “Mr Cyprus Result Show”…

Έκατσα χθες να παρακολουθήσω το Mr Cyprus Result Show που για να είμαι ειλικρινείς βλέποντας το πρώτο επεισόδιο το είχα στο μυαλό μου ως μια καλά στημένη παραγωγή, όμορφο σκηνικό και κριτές που αντιμετώπιζαν τους διαγωνιζόμενους με πολύ σοβαρότητα.

Αυτό όμως ήρθε και έκανε μια ωραιότατη τούμπα μέσα στο μυαλό μου.  Καταρχάς, βλέπω στην έναρξη να χορεύει μια ομάδα όμορφων κοριτσιών που δεν κατάλαβα ακριβώς τον λόγο ύπαρξης τους στην συγκεκριμένη εκπομπή άχρωμα, άοσμα αλλά sexy.

Θυμίζοντας της εκπομπές του Θέμου Αναστασιάδη “Όλα”. Εύκολος τρόπος μπας και ανεβάσουμε τα νούμερα τηλεθέασης.  Προσπερνώντας το κομμάτι αυτό εμφανίζονται η διαγωνιζόμενοι στην σκηνή με τον φωτισμό να θυμίζει την εκπομπή “Ταυτότητες” που παιζόταν πριν πολλά χρόνια στο ελληνικό κανάλι Σταρ και το παρουσίαζε ο Μίλτος Μακρίδης.

Δημιούργησαν ένα ολόκληρο επεισόδιο απλά μόνο και μόνο για να αποχωρίσει ένα παίχτης. Με δοκιμασίες σε νηπιακό επίπεδο που δεν είχαν τίποτα απολύτως να δώσουν.  Έδωσαν μερικά λεπτά σε κάθε υποψήφιο να δείξει ποιος είναι ο καλύτερος.

Ένα πράγμα πλάθω κουλουράκια με τα δύο χεράκια. Ένας από τους δύο έτυχε να είναι χορευτής και εντυπωσίασε περισσότερο. Ο δεύτερος αρκέστηκε στον να κάνει πασαρέλα. Πάνω- κάτω, πάνω- κάτω. Το γεγονός ότι ο πρώτος έτυχε να είναι χορευτής συντέλεσε στο να κάνει την παρουσία του πιο εντυπωσιακή και να αδικήσει τον δεύτερο διαγωνιζόμενο που αποχώρησε.

Άοσμη, άχρωμη, με μπόλικο τρακ και επιτηδευμένη προσπάθεια στο να κάνει χιούμορ ήταν η παρουσιάστρια Έβελην Καζατζόγλου. Με τα σαρδάμ να διαδέχονται το ένα το άλλο.  Η δε ατάκα της βραδιάς ήταν το “Δεν το περίμενα” αναφορικά στους δύο προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Ακυρώνοντας έτσι κάποιους από τους διαγωνιζόμενους που πέρασαν στην επόμενη φάση.   Σε κάποια φάση πέρασαν στο green room προτρέποντας τους διαγωνιζόμενους να κάνουν “πανικό” από την χαρά τους που πέρασαν στην επόμενη φάση. Βλέποντας έτσι τους περισσότερους διαγωνιζόμενους να κάνουν καρδούλες αλά Μελίνα Ασλανίδου.

Χαράλαμπος Χειμώνας