Τους έσωσε τη ζωή το κράνος ασφαλείας – στην εντατική δύο νεαροί Βρετανοί

Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύονται σε πολυκλινική στο Παραλίμνι δύο Βρετανοί τουρίστες ηλικίας 19 και 18 χρόνων αντίστοιχα οι οποίοι τραυματίστηκαν σε οδικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα 15 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, αυτοκίνητο που οδηγείτο από Ελληνοκύπριο ηλικίας 50 χρόνων από το Παραλίμνι, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, παρά τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας, κτύπησε προπορευόμενο μοτοποδήλατο το οποίο οδηγούσε 19χρονος Βρετανός τουρίστας έχοντας επιβάτη 18χρονο ομοεθνή του.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες του μοτοποδηλάτου. Με ασθενοφόρο διακομίστηκαν σε ιδιωτική πολυκλινική στο Παραλίμνι, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρουν κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Οι δύο νεαροί, που έφεραν κράνη ασφαλείας, κρατήθηκαν στην εντατική μονάδα θεραπείας της κλινικής για νοσηλεία.  Αν και σοβαρή, η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία προέβη σε έλεγχο αλκοόλης τόσο στον οδηγό του αυτοκινήτου όσο και στον οδηγό του μοτοποδηλάτου με μηδενική ένδειξη και στους δύο. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.