Τους έπιασαν στον ύπνο – Ξήλωσαν παράνομα υποστατικά στην παραλία της Λεμεσού

Ξήλωσαν κάθε παράνομο υποστατικό που βρισκόταν στην παραλία, συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού με τη συνοδεία μελών της αστυνομίας, τα οποία με το πρώτο φως της μέρας διεξήγαγαν επιχείρηση σκούπα, για καθαρισμό της παραλίας.

Πέραν των 6 φορτηγών με παράνομα αντικείμενα όπως τραπεζοκαθίσματα, γεννήτριες, ξύλινες κατασκευές που χρησιμοποιούνται ως μπαρ και καντίνες καθώς και άλλα αντικείμενα κατασχέθηκαν από τα μέλη της Επαρχιακής Διοίκησης.

Όλα τα παράνομα υλικά οδηγήθηκαν σε αποθήκες της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού ενώ οι διαχειριστές των παραλιών καταγγέλθηκαν για παράνομες παρεμβάσεις και αναμένεται οι υποθέσεις, να οδηγηθούν τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά της διάρκεια της «επιχείρησης σκούπα» δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τους διαχειριστές των παραλιών αφού οι πλείστοι δεν ήταν παρόντες λόγω της ώρας.