Τους “έκαψε” το stop-list – Θα έφευγαν με γεμάτες βαλίτσες με κλοπιμαία

Με γεμάτες τις βαλίτσες κλοπιμαία επιχείρησαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους δύο Ρουμάνοι, οι οποίοι όμως πιάστηκαν στο παρά πέντε, όταν τους «μυρίστηκαν» οι αστυνομικοί στον έλεγχο διαβατηρίων του αεροδρομίου Λάρνακας. Τους έκαψε το stop – list.

Η σύλληψη τους έγινε στις 4.30 χθες το απόγευμα.  Οι δυο Ρουμάνοι ηλικίας 34 και 32 χρόνων αντίστοιχα, έφτιαξαν τις αποσκευές τους, μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας και χαλαροί είπαν να απολαύσουν το ταξίδι επιστροφής στη χώρα τους.

Τα σχέδια τους όμως άλλαξαν αφού την ώρα που ο 34χρονος παρουσίασε το διαβατήριο του, διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετηθεί στο stop list ως ύποπτος για διαρρήξεις και κλοπές.   Αμέσως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες ενώ από έλεγχο που έγινε στις αποσκευές τους εντοπίστηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αρώματα, ρολόγια και άλλα τιμαλφή τα οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία. Έτσι οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους δύο και τους οδήγησαν στα αστυνομικά κρατητήρια. Το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.