Τουρκοκύπριος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην 6η σεζόν του Game of Thrones

Μετά τον τον Γιώργο Γεωργίου από το Δάλι και τον Μίλτο Γερoλέμου που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, στην 6η σεζόν του Game of Thrones θα εμφανιστεί και ο Τουρκοκύπριος ηθοποιός Tamer Hassan που ζει και εργάζεται στην Αγγλία.

Την περασμένη εβδομάδα, o Τουρκοκύπριος ηθοποιός Tamar Hassan αποκάλυψε ότι επρόκειτο να εμφανιστεί στην 6η σεζόν του Game of Thrones. Ο Tamar Hassan είναι ο γιος ενός Τουρκοκύπριου με καταγωγή από την κατεχόμενη Λευκωσία.
tamer-Hassan-as-The-BossO Hassan δεν μίλησε πολύ για το ρόλο που θα έχει παρά μόνο ότι θα παίξει το χαρακτήρα ενός Dothraki. Τώρα σε μια συνέντευξη στο βρετανικό περιοδικό Loaded, αναφέρθηκε σε κάτι περισσότερο.  

“Παίζω έναν πολεμιστή Dothraki, έναν ηγέτη. Θα επηρεάσει τους βασικούς χαρακτήρες. Πραγματικά. Είναι σημαντικός ο ρόλος που έχω.”

Μίλησε επίσης για τη συμμετοχή του γενικότερα στην σειρά.

Εγώ πραγματικά είμαι λίγο θυμωμένος επειδή γνωρίζω για το Game Of Thrones εδώ και πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν έτυχε να είμαι μέρος της νωρίτερα. Ο ρόλος μου δεν είναι ένα πρωταγωνιστικός αλλά ο αντίκτυπος του τι κάνω είναι επικό.”

Είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τι ακριβώς θα κάνει, όταν χαρακτηρίζει τον ρόλο του ως «επικό», αλλά είναι καλό ότι τουλάχιστον θα έχει επίδραση σε έναν από τους πρωταγωνιστές, την Daenerys.

Ο Hassan ταξίδεψε στη Βόρεια Ιρλανδία για να κινηματογραφήσει μερικά από τα πλάνα του, και μίλησε επίσης, για την εμπειρία του να είναι μέρος μιας τόσο μεγάλης παραγωγής.

Το πώς λειτουργούν και τι κάνουν σε αυτή τη σειρά είναι κάτι που δεν έχω δει ποτέ πριν. Εργάζονται απίστευτα, σκληρά. 
 
Τέλος, ο Hassan απάντησε σε μια ερώτηση που γίνεται σε κάθε μέλος του καστ, για το χαρακτήρα του αν θα επιστρέψει;

Λοιπόν, πολλοί άνθρωποι γύρω μου πεθαίνουν. Όσο για μένα θα δείτε…”Θα δείτε περισσότερα από τον χαρακτήρα του Hassan, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Ταμέρ Χασσαν έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές όπως την κατασκοπευτική ταινία «The double» με τον Ρίτσαρντ Γκιρ αλλά και  στο blockbuster «Η Τιτανομαχία» ως Άρης  ο θεός  του πολέμου!