Τουρκικών συμφερόντων ο χορηγός του Ερμή Αραδίππου; – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες

Τουρκικών συμφερόντων φαίνεται ότι είναι η στοιχηματική εταιρεία Betebet με την οποία είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για χορηγία, ο Ερμής Αραδίππου. Στην ανακοίνωση των «φτεροπόδαρων» αναφέρονται τα ακόλουθα: «Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, είναι πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας, μεγίστης σημασίας για την πρόοδο της ομάδας, με τη διεθνούς εμβέλειας εταιρεία Betebet. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένουμε σύντομα τις τελικές υπογραφές».

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι τουρκικών συμφερόντων, αν και στις πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα της, γίνεται αναφορά μόνο στο ότι είναι αδειοδοτούμενη στο Κουρασάο, το οποίο βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας.

Στην ιστοσελίδα της Betebet εμφανίζεται ως προεπιλεγμένη γλώσσα τα τούρκικα, ενώ δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να επιλέξει μετάφραση στα αγγλικά και στα ελληνικά! Η δε σελίδα της στο facebook είναι μόνο στην τούρκικη γλώσσα!

Η εφημερίδα «Goal» επικοινώνησε με την Betebet μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης στην ιστοσελίδα της και όπως λέχθηκε, είναι όντως τούρκικη εταιρεία  και συνεργάζεται μόνο με τράπεζες της χώρας και υπέδειξε κάποιες άλλες εταιρείες μεταβίβασης χρημάτων για να μπορέσει κάποιος εκτός Τουρκίας να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της.

Η Betebet είναι θυγατρική της εταιρείας «Pronetgaming» που επίσης έχει έδρα το Κουρασάο και τη Μάλτα. Σύμφωνα με την Easy Counter που καταγράφει την επισκεψιμότητα της Pronetgaming στο Διαδίκτυο, όλη σχεδόν η δραστηριότητα της είναι στην Τουρκία με 3800 επισκέπτες καθημερινά.

Το 88,6% των επισκεπτών – πελατών της είναι Τούρκοι και το 7,6% Αλβανοί. Ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της PronetGaming είναι ο Teymur Hacizade, ο οποίος έχει τον τίτλο του «Senior Software Developer» και ο οποίος σπούδασε στο «Eastern Mediterranean University» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.