Τον έπιασαν λίγο πριν το deal – χειροπέδες σε 30χρονο

Επί το έργο συνελήφθη βαποράκι ναρκωτικών το οποίο τέθηκε υπό κράτηση αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε κάνναβη και χρηματικό ποσό.  Ο 30χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ο 30χρονος συνελήφθη όταν μέλη της Υ.ΚΑ.Ν τον ανέκοψαν σε περιοχή της Λευκωσίας και σε σωματικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη, εντοπίστηκαν στην κατοχή του, πέντε γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό, ύψους €1,005 και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στο διαμέρισμα που διαμένει στη Λευκωσία, στην παρουσία του συγκατοίκου του, ηλικίας 24 ετών, στη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους τεσσάρων γραμμαρίων περίπου. Ανακρινόμενος, ο 24χρονος φέρεται να ανέφερε ότι η ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών του ανήκε και συνελήφθη επίσης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθως, ο 30χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ακόμα 96 γραμμάρια κάνναβης που είχε κρυμμένα στο όχημά του και σε άλλη οικία που ενοικιάζει, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Εξάλλου, στις 9.20 χθες βράδυ, αφίχθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από το εξωτερικό, 24χρονος, ο οποίος ανακόπηκε από μέλη των Τελωνειακών Αρχών για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στις αποσκευές του, εντοπίστηκαν 38 αμπούλες, που πιστεύεται ότι πρόκειται για αναβολικές ουσίες και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια. Ο 24χρονος ανακρίθηκε γραπτώς.