Τι θα φέρει ο Άγιος Βασίλης στους πολιτικούς μας και σε εμάς τους απλούς πολίτες;;

Στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Άγιος Βασίλης δεν έπρεπε να σκεφτεί καθόλου. Ο Νίκαρος μας είναι εύκολος πελάτης, αφού κάθε χρόνο ο Άγιος Βασίλης του φέρνει ένα κοντέινερ ουίσκια, για να μπορεί να βγάλει τη χρονιά του ο πρόεδρός μας. Θα του τα συνοδεύσει με λίγα κάστανα, έτσι όταν είναι μόνος στο μοναστήρι του Λόφου, να μπορεί να περνά ήσυχα τις ώρες του με τον Λήο.

Στον Πρόεδρο του Κυβερνώντος Κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, γνωστός και ως Φούλης και Γάτος της Αργάκας, ο Άγιος Βασίλης θα φέρει έναν ολόχρυσο πριόνι με 2 χέρια, αφού με το Νικόλα Παπαδόπουλο προσπαθούν να ροκανίσουν την καρεκλούδα του Νίκαρου. Επίσης θα του φέρει μια σιεροκουτάλα επίχρυση για να μπορεί να κάνει τα νεκατώματά του με κύρος, όπως επίσης ένα περιστεράκι να στέλνει τις λίστες του στα κανάλια χωρίς να τα μαθαίνουν οι “αλήτες” και να τα διαρρέουν.

Ο Άντρος Κυπριανού θα λάβει μια σακούλλα κανναούριν πρώτης ποιότητας, αφού κατάφερε να προκαλέσει παραισθήσεις στους αριστερούς ψηφοφόρους με το να πιστέψουν όλοι, ότι το καταδικασμένο σε φυλάκιση μέλος του 100μελούς είναι πολιτικός κρατούμενος και λίγο πολύ ήρωας.

Για τον Μαρίνο Σιζόπουλο ο Άγιος Βασίλης προβληματίστηκε πάρα πολύ, αφού ήταν μεταξύ ενέσεων Botox για τα κομματικά του ποσοστά, ή ένα ΑΚ-47 γνωστά ως Καλάσνικοφ αφού εκτέλεσε όλη την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και παρέμεινε αυτοκράτορας όπως πάντα ονειρευόταν.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα λάβει μια χρυσοκέντητη φουστανέλλα, στο πίσω μέρος της οποίας, εκεί στα οπίσθια, θα αναγράφεται η λέξη ΔΗΣΥ ενώ στη μπροστινή της πλευρά για να μην πω ακριβώς που, θα αναγράφει ΕΔΕΚ-ΣΥΜΠΟΛ. Η Φουστανέλλα θα μπορεί να φοριέται και από τις δύο τις μεριές ανάλογα με το πια διάθεση έχει το πρωί ο Νικόλας Παπαδόπουλος πριν να πάει στη Βουλή.

Στον Γιαννάκη Ομήρου, ο Άγιος Βασίλης θα φέρει ένα τσαντίρι, αφού τώρα που παρέμεινε πρόσφυγας από την ΕΔΕΚ, κάπου θα πρέπει ο καημενούλλης να ξεκουράσει την επαναστατική του κορμάρα.

Στον Γεώργιο Λιλλήκα τον Βαρβαροκατακτητή, ο Άγιος Βασίλης θα του δώσει τον Ζαχαρία Κουλία, αφού καλύτερο πεσκέσι δεν μπορούσε να σκεφτεί. Παράλληλα θα του δώσει και ένα τρυπάνι της Noble για να πωλήσει ξανά όλα τα αέρια και να μας βγάλει από τη μιζέρια.

Ό Γεώργιος Περδίκης, αφού δεν θα εκλεγεί ξανά βουλευτής, θα πάρει μια εγκυκλοπαίδεια του National Geographic με εξώφυλλο ένα Καγκουρό και τον Ντάουνερ, για να μορφωθεί και να ενημερωθεί ενδελεχώς για όλα τα περιβαλλοντικά ζητήματα, τώρα που θα πάει σπίτι του.

Του Ανδρέα Θεμιστοκλέους ο Άγιος Βασίλης, θα του δώσει ένα αγαλματίδιο με γυμνό τον αρχαίο φιλόσοφο Σωκράτη, για πολλούς και ευνόητους λόγους, στη βάση του οποίου θα υπάρχει η επιγραφή «Καλά Χριστούγεννα από τους ΛΟΑΤ»

Του Ευγένιου Χαμπουλλά, ο Άγιος Βασίλης δεν μπορούσε να του δώσει οτιδήποτε άλλο από μια πιατέλλα με αμπελοπούλια γεμάτα σκάγια συνοδευόμενα από πουργούρι σπιδκιάσιμο μαγειρεμένο με το ζουμί των αμπελοπουλιών.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος θα πάρει συσκευασμένα γαλατάκια Κρίστης Χαραλαμπίδη, για να μπορεί να τα απολαμβάνει κάθε πρωί, αφού το μωρόν είναι στην ανάπτυξή του και πρέπει να πίνει το γαλατάκι του. Επίσης θα του δώσει και 10 κάσιες παραπάνω για να μπορεί να δίνει και στους φίλους του, τους βουλευτές, οι οποίοι δεν τα βγάζουν πέρα με τον λιλιπούτιο μισθό που παίρνουν και έχουν πτωχεύσει.

Ο βουλευτής Λεμεσού, Ανδρέας Κυπριανού, θα λάβει μια ετήσια συνδρομή του Playboy για ευνόητους λόγους.

Στην Αθηνά Κυριακίδου ο Άγιος Βασίλης θα δώσει συνδρομή ενός έτους για δωρεάν επισκέψεις σε κομμωτήρια της Λεμεσού, για να μπορεί να είναι καλοκτενισμένη στης δημόσιες της εμφανίσεις.

Στον Άγγελο Βότση ο Άγιος Βασίλης θα δώσει ένα εισιτήριο διαρκείας του Απόλλωνα, αφού εάν κατεβεί η Ελενάρα στη Λεμεσό με το ΔΗΚΟ, θα έχει μπόλικο χρόνο να πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του.

Στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να της δώσει τιγρέ φουστάνια και ένα μαστίγιο από την αλυσίδα καταστημάτων «Selective», αφού με επιλεκτικό τρόπο μαστιγώνει ότι της συμφέρει αγνοώντας οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να έχει κάμει το κόμμα της.

Ο Γιώργος Λουκαΐδης θα λάβει μια κάσια κερί για να μπορεί να ισιώννει τα μαλλάκια του κάθε πρωί σε συνδυασμό με ένα Teleprompter για να μην χρειάζεται να κρατεί τις κόλλες και να διαβάζει τις ανακοινώσεις του κόμματος, δείχνοντας έτσι ότι ακόμα και τα «και» δεν είναι δικά του.

Αφού ο Άγιος Βασίλης είναι πολυάσχολος και δεν θα μπορεί να επισκεφθεί όλους ατομικά, θα στείλει ταχυδρομικώς και τα εξής δώρα:

Στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ένα μικρόφωνο και ένα φύλλο συκής, στον Σωκράτη Χάσικο μια στολή του Ρίγκο, στον Νίκο Κουγιάλη μια κούζα με χαλλούμια, στον Ιωνά Νικολάου μια κάρτα φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ, στον Αρχηγό Αστυνομίας μια μπουκάλα νερό με την επιγραφή «ΑΜΙΛΗΤΟ», στον Γενικό Εισαγγελέα μια σκούπα χωρίς χτένες όμως, στον Ρίκκο Ερωτοκρίτου ένα πακέτο τσάι κουρτουνιά, στην Ελένη Θεοχάρους μια κάρτα διαρκείας για όλα τα κόμματα και μια χρυσή καρέκλα του Ευρωκοινοβουλίου, στον Φειδία Σαρίκα μια μαργαρίτα που πάνω γράφει «Βουλευτική Ασυλία – Δέχομαι δεν Δέχομαι», στον Χάρη Γεωργιάδη δέκα κοντέινερ βαζελίνη γιατί του έλειψαν.

Ο Άγιος Βασίλης, αφού είναι τόσο καλός, θα στείλει σε όλο το Κυπριακό Λαό, ένα CD με το αθάνατο τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες».

Σπάρτακος