Τι γίνεται με τον φετινό Ερμή;

Το φετινό ξεκίνημα για την ομάδα του Ερμή δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να πραγματοποιήσει , για να ακριβολογούμε το φετινό ξεκίνημα είναι το χειρότερο ξεκίνημα της τελευταίας τριετίας, από τότε δηλαδή που ανέβηκε για τελευταία φορά στην Α’ κατηγορία.

Ενδεικτικό του κακού ξεκινήματος της ομάδας της Αραδίππου είναι οι τέσσερις βαθμοί  σε ισάριθμους αγώνες και με βάση αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Ερμής αυτή η επίδοση δεν είναι και η καλύτερη.

Το 2013/14 οι φτεροπόδαροι ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία και παρά την απειρία τους κατάφεραν να μαζέψουν εννιά βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Όπως αναμενόταν κέρδισαν το χειροκρότημα του φίλαθλου κόσμου, που παρακολουθούσε μια μικρομεσαία ομάδα να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Ερμής τερμάτισε στην 5η θέση, πήγε στον τελικό του κυπέλλου και εν τέλει στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Πέρυσι τα πράγματα ήταν ελαφρώς χειρότερα, όμως, η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου μετρίασε την κατάσταση. Ο Ερμής στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές αποκόμισε έξι βαθμούς, αλλά προτού αρχίσει το πρωτάθλημα πανηγύρισε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ , και στο τέλος τερμάτισε στο πρώτο γκρουπ.

Σίγουρα η ομάδα του Ερμή χρειάζεται βελτίωση , και φαίνεται ότι με τον Απόστολο Μακρίδη ο Ερμής μπορεί να βελτιωθεί και να μαζέψει περισσότερους βαθμούς.