Τι αποκαλύπτει o Ανδρέας Γεωργίου για την Ελένη Βαΐτσου και το “Μπρούσκο”

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου μίλησαν σε συνέντευξή τους για την συνεργασία τους στο «Μπρούσκο».

Ανδρέας: «Με την Ελένη ζούμε μαζί τις περισσότερες ώρες της μέρας, λόγω των ρόλων μας, οπότε συνεννοούμαστε πολύ εύκολα στα γυρίσματα. Αυτό, όμως, είναι κάτι που συμβαίνει και με όλους σχεδόν τους συνεργάτες μας – δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ούτε παρεξηγήσεις. Τα “θέματά” μας κατά τη διάρκεια της δουλειάς μας φέτος ήταν περισσότερο διαδικαστικά: όσο περνά ο καιρός και όσο εξελίσσεται η ιστορία θέλουμε να είμαστε καλύτεροι, οπότε -έχοντας περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα και πιο πολλά πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν με τους ρυθμούς ενός καθημερινού σίριαλ- οι συνθήκες γίνονται κάπως αντίξοες. Κατά συνέπεια, την επόμενη σεζόν, τα πράγματα θα είναι λιγότερο εύκολα – οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί, τα στάνταρτ μας θέλουμε να είναι πιο υψηλά. Αυτό, όμως, είναι κάτι που μας ενθουσιάζει! Και θέλουμε να το πετύχουμε. Άλλωστε, είναι αυτό ακριβώς που κάνει τη δουλειά μας ενδιαφέρουσα. Αλλιώς βαριόμαστε».

Ελένη: «Φυσικά και υπήρξαν δυσκολίες στην αρχή – τόσο στο να συνηθίσω τον γρήγορο και απαιτητικό ρυθμό των γυρισμάτων όσο και στο να εξοικειωθώ με τον τρόπο του γυρίσματος και το είδος του παιξίματος. Θεωρώ, όμως, πως πολύ γρήγορα βρήκαμε όλοι τους ρυθμούς μας και ήρθαμε πολύ κοντά σε προσωπικό επίπεδο. Έχω την τύχη να βρίσκομαι σε μια σειρά που οι χημείες των ηθοποιών έδεσαν πολύ όμορφα μεταξύ τους και σε συνδυασμό με την αγάπη και το μεράκι που έδειξαν όλοι πρόεκυψε αυτό το αποτέλεσμα που αγαπήθηκε από τον κόσμο. Γι’ αυτόν το λόγο η σειρά αποφασίστηκε να συνεχίσει και τρίτη χρονιά».

Ανδρέας: «Κατά τη διάρκεια της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς, η “ματιά” θα είναι πιο κινηματογραφική, το στήσιμο διαφορετικό -και σε σχέση με το σενάριο και με τη σκηνοθεσία- θέλουμε να δώσουμε μία καινούρια οπτική, ώστε να είναι όλα ανανεωμένα, χωρίς όμως να χαθεί η ταυτότητα της σειράς. Γιατί θέλουμε να είμαστε συνεπείς με τον κόσμο που τόσο πολύ μας αγαπά και μας παρακολουθεί. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερος κόπος – αλλά είναι ένας κόπος που μας δίνει χαρά!».