Τι έκαναν… λάθος στο “ροζ” βίντεο ο «άτακτος» ιερέας και η Περουβιανή;

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στις δύο όχθες του Ατλαντικού από τον παράνομο δεσμό του Έλληνα ορθοδόξου ιερέα με παντρεμένη Περουβιανή και έχει προκαλέσει “σεισμό” μετά τις αποκαλύψεις των… “πικάντικων” ερωτικών στιγμών τους.
Μόλις πριν από λίγες μέρες, η 45χρονη Έθελ Μπουζάλας, η Περουβιανή «πέτρα του σκανδάλου», αποκάλυψε ότι ο ορθόδοξος ιερέας την έχει αφήσει έγκυο ενώ κατηγόρησε τον πρώην εραστή της ότι τη χρησιμοποίησε και κατόπιν την εγκατέλειψε.
Η είδηση για την εγκυμοσύνη καθώς και η παραδοχή ότι η 45χρονη είχε κλέψει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου εργαζόταν ως βοηθός του ιερέα, έκανε ξανά τον γύρο των διεθνών μέσων, αναμοχλεύοντας ένα σκάνδαλο που δεν λέει να κοπάσει.
Όμως, το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας τους New York Post δεν αφορά στην κόντρα των πρώην εραστών ούτε στο οικονομικό σκάνδαλο, αλλά στο περίφημο… cake crushing, τη σεξουαλική πρακτική που εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το παράνομο ζευγάρι να εκτελεί, στο επίμαχο ροζ βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.
Ωστόσο, όπως αναφέρει οπαδός της εν λόγω πρακτικής, που δηλώνει στον βρετανικό Τύπο ως “ειδήμων” της πρακτικής,  αυτό που έκαναν ο παπάς και η εξωτική ερωμένη του δεν είχε καμία σχέση με το αυθεντικό «cake crushing».
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που εξασφάλισε και δημοσίευσε αποκλειστικά ο ιστότοπος New York Post, ο πατέρας Γεώργιος εμφανίζεται να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή, η οποία φοράει μόνο ένα string, καλσόν και γόβες, να κάθεται πάνω σε ένα κομμάτι κέικ μπανάνας, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη, και να το λιώνει με τα οπίσθιά της.
 «Αυτό δεν είναι αληθινό crushing. Τι στην ευχή κάνουν με το σελοφάν;», διερωτάται ένας 53χρονος οικονομικός σύμβουλος που εφαρμόζει την εν λόγω πρακτική για τα τελευταία 15 χρόνια.
Όπως αποκάλυψε ο Βρετανός «crusher» που μίλησε ανώνυμα στην εφημερίδα εξηγεί ότι οι φαν του συγκεκριμένου βίτσιου δεν βάζουν ποτέ πλαστική μεμβράνη στις τροφές που συνθλίβουν, καθώς θέλουν να νιώθουν τα πολτοποιημένα συστατικά πάνω στο γυμνό τους δέρμα.