Την Τρίτη η παραπομπή ενώπιον Κακουργιοδικείου της οικογένειας βιαστών – Αντί δικαιοσύνης, εμπόδισαν τη διαδικασία τα επεισόδια

Για την ερχόμενη Τρίτη, 14 Ιουλίου, ανέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, τη διαδικασίας παραπομπής ενώπιον του Κακουργιοδικείου  των τεσσάρων μελών της οικογένειας που κατηγορούνται για σωρεία βιασμών, κακοποιήσεων, σεξουαλικής παρενόχλησης και άσεμνης επίθεσης ανηλίκων συγγενών τους.  Οι κατηγορούμενοι, ο 62χρονος πατέρας, η 64χρονη πρώην σύζυγος και οι δύο τους γιους ηλικίας 37 και 36 οδηγήθηκαν στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την ερχόμενη Τρίτη για τη δική τους ασφάλεια.  

Λόγω της τεταμένης κατάστασης και των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, αλλά και την εκδήλωση διαμαρτυρίας δεκάδων πολιτών, το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για την ερχόμενη Τρίτη.  Μετά από αίτημα του δικηγόρου των υπόπτων, αυτοί μεταφέρθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Πέραν των πρώτων τεσσάρων παραπονούμενων, δυο 29χρονων γυναικών, μιας 34χρονης και ενός 27χρονου, η αστυνομία διερευνά τρεις ακόμη καταγγελίες που αφορούν συγκεκριμένα τον 63χρονο πατέρα, βάσει των οποίων φέρεται στο παρελθόν να βίασε 16χρονο αγόρι και να επιτέθηκε άσεμνα σε δυο κοπέλες, όταν αυτές ήταν 9 και 13 ετών.