Τα σπιρούνια του καβαλάρη χάλασαν και Σερίφης Νίκαρος εχώστηκε

 

Ωιμέ ωιμέ… Τι κακό είναι αυτό που συνέβη με τον Υπουργό Εσωτερικών; Το πρώτο πιστόλι της κυβέρνησης, ο πρώτος cow-boy της Νικαρούσας στρατιάς, ο πρώτος καβαλάρης της Άγριας Κύπρου… λαβώθηκε…απο φίλια πυρά…

Ωιμέ ωιμέ… Ο Χασικουλλέτος μας πήγε να αναμετρηθεί με τον άλλο πιστολέρο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη… μέτρησαν 11 βήματα και ξεκίνησαν πυροβολισμούς με τα 6σφερα πιστόλια τους.

Αμφότεροι οι πιστολέρο, έκαναν σκοποβολή σε ανακυκλώσιμα τενεκεδάκια, πάνες μωρών και άλλα διάφορα σκουπίδια…ώσπου ξαφνικά κατέβηκε ο Σερίφης Νίκαρος και γέμισε σφαίρες το πιστόλι του Οδυσσέα, γυρίζοντας τη πλάτη στον αρχικαβαλλάρη της στρατιάς του.

Τώρα που τα λέμε, το Σερίφη Νίκαρο, δεν τον έπαιρνε και πολύ να υποστηρίξει τον μεγάλο πιστολέρο της στρατιάς του. Όχι γιατί έτσι ξαφνικά αγάπησε τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Τουναντίον. Πρέπει ακόμα να το έχει παράπονο για εκείνη την ιστορία με τις αερογραμμές που τον ξεκατίνιασε ο Ελεγκτής.

Αλλά σου λέει ο κακομοίρης… «Με το Ρίκκο δεν μιλούμε, είναι στο Ανώτατο και παίζω πελλόν, με τον Γενικό Εισαγγελέα κανένα γειά σου καλώς τον, τίποτε άλλο, την Χρυσταλλού θα την πάρω και εκείνην Ανώτατο, αν τσακωθώ και με τον Γενικόν Ελεγκτή δεν θα μου μείνει κανένας άλλος. Μόνον ο Λήο να τσακκώνουμαι»

Ορθά λοιπόν ο Σερίφης Νίκαρος, απέφυγεν να συμπαραταχθεί με το πρωτοπαλλήκαρον του Υπουργικού Συμβουλίου του Σωκράτην John-Wayne-Χάσικο, γιατί έτσι θα ολοκλήρωνε τη λίστα των κρατικών αξιωματούχων με τους οποίους τυγχάνει να είναι ολίγον αγκρισμένος. Και παρά να τον κράξουν ότι τσακώθηκε με όλους είπε από μέσα του «Ο Χάσικος εν δικός μας, εν θα τον πειράξει».

Όσο για εσάς τους πιστολέρο Ελεγκτή και Υπ. Εσωτερικών, να σας υπενθυμίσω σε αμφότερους κάτι. Τα ευρώπουλλα που «κάποιοι» έκλεισαν τη συμφωνία τότε και που άλλοι μείωσαν σήμερα, τα πληρώνει ο φορολογούμενος. Και συγκεκριμένοι φορολογούμενοι, όχι όλοι οι Κύπριοι. Καλά κάνετε να δείτε μόνοι σας τι σόι συμφωνία ήταν αυτή τότε και πως έγινε σήμερα και μετά να ρίχνετε πυροβολισμούς εκατέρωθεν. Γιατί τη νύφη την πλήρωναν τα νοικοκυριά. Και έχει και άλλους πιστολέρο που επι Υπουργίας των υπογράφτηκαν τα αρχικά συμβόλαια.

Σπάρτακος