Τα μεγαλεπήβολα σχέδια των νέων ιδιοκτητών των Mall και η παραίτηση Ν. Σιακόλα

Αλλαγές καταγράφονται στη Διοίκηση των εισηγμένων εταιρειών του Ομίλου Σιακόλα με πρωτοκλασάτα στελέχη, ανάμεσα τους και ο ίδιος ο Νίκος Σιακόλας να παραιτούνται και στη θέση τους να διορίζονται νέα στελέχη.

Από τo Συμβούλιο της Cyprus Trading  Corporation παραιτήθηκαν στις 4 Αυγούστου οι Νίκος Σιακόλας, Κώστας Σεβέρης, Ντίνος Λευκαρίτης και Δημήτρης Ιωάννου. Πέραν του Νίκου Σιακόλα, οι υπόλοιποι είναι μη εκτελεστικά στελέχη. Στη θέση τους διορίζονται η Ελένη Σιακόλα-εκτελεστική, Σταύρος Αγρότης, Στέφος Στεφανίδης, και Χριστάκης Χαραλάμπους οι οποίοι δεν έχουν εκτελεστική ιδιότητα.

Από την άλλη πλευρά οι νέοι ιδιοκτήτες των Mall της Λευκωσίας, η εταιρεία Atterbury, που επένδυσε 200 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά τους, αναλύουν και παρουσιάζουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους, που όπως λένε θα προκαλέσουν ενθουσιασμό των κύπριων καταναλωτών.

Η Διευθύντρια Διαχείρισης Περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας όπως αποκάλυψε τα σχέδια αφορούν :

-Επέκταση του Mall of Cyprus κατά 7 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα στις ήδη υφιστάμενες εγκαταστάσεις, χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιηθεί άλλη γη.ου φήμης η οποία ενδιαφέρεται να μπει στην κυπριακή αγορά, με την παρουσία της να τοποθετείται χρονικά το 2016.

-Έχοντας ήδη την εικόνα της περιοχής όπου βρίσκονται πολλοί φοιτητές, η εταιρεία μελετά την Επέκταση του Mall of Engomi ή αισθητή αναβάθμιση του χώρου, με τη δημιουργία εστιατορίου και γενικότερα χώρων ψυχαγωγίας.

-Στα σκαριά βρίσκεται και συμφωνία με γνωστή αλυσίδα παγκοσμίου φήμης η οποία ενδιαφέρεται να μπει στην κυπριακή αγορά, με την παρουσία της να τοποθετείται χρονικά το 2016.