Τα έκλεβαν όλα! Εξάρθρωσε σπείρα διαρρηκτών η αστυνομία Πάφου

Η Αστυνομία στην Πάφο ξήλωσε σπείρα διαρρηκτών. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Νίκο Τσαππή η Αστυνομία ξεσκέπασε την σπείρα όταν μέλη της ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 35χρονος από την Γεροσκήπου και το οποίο ήταν κλοπιμαίο όπως διαπιστώθηκε.

Άρπαζαν ότι έβρισκαν μπροστά τους σπείρα διαρρηκτών η οποία εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στην Πάφο, με τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων. Τους τα έδιναν άλλοι, ισχυρίζονται.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Νίκο Τσαππή, η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σπείρα όταν μέλη της ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 35χρονος από τη Γεροσκήπου και το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλοπιμαίο.

Ακολούθησαν έρευνες σε υποστατικά που χρησιμοποιεί ο 35χρονος όπου φέρεται να εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων.

Ακολούθως προέκυψαν – σύμφωνα με την Αστυνομία- στοιχεία για άλλους τρεις νέους, ηλικίας 23, 29 και 32 χρόνων, σε σχέση με τις υποθέσεις αυτές.

Ο Νίκος Τσαππής είπε ότι δεκάδες αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί από τους ιδιοκτήτες τους, τους οποίους κάλεσε να τα επιθεωρήσουν.

Οι φερόμενοι ως ύποπτοι αρνούνται κάθε ανάμειξη στις υποθέσεις, προβάλλοντας τον ισχυρισμό κυρίως ότι προμηθεύονταν τα ανευρεθέντα από άλλα πρόσωπα.