Τα έκαναν όλα οι 19χρονοι τουρίστες στην Αγία Νάπα – Δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικού, τον δωροδόκησαν και του έδωσαν ψεύτικα στοιχεία

Στη σύλληψη 19χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση δεκασμού δημοσίου λειτουργού, πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας, προχώρησε η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3:30μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, που διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας σε δρόμο στην Αγία Νάπα, έκαναν σήμα σε δύο μοτοσικλέτες, να σταματήσουν, οι οδηγοί των οποίων δεν έφεραν προστατευτικά κράνη. Ωστόσο, οι δύο οδηγοί ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν οδηγώντας επικίνδυνα.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι δύο οδηγοί, διαμένουν σε τουριστικά διαμερίσματα στην Αγία Νάπα, όπου και εντοπίστηκαν. Πρόκειται για δυο 19χρονους τουρίστες, ένας εκ των οποίων, όπως διαπιστώθηκε, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, έδωσε ψεύτικα στοιχεία στους αστυνομικούς.

Αφού εντοπίστηκαν τα ορθά ταξιδιωτικά του έγγραφα και ενημερώθηκε ότι είναι υπό σύλληψη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας, ο 19χρονος φέρεται να προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς, προσφέροντας τους χρήματα, για να μην κατηγορηθεί, για το πιο πάνω αδίκημα.

Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο, για το αυτόφωρο αδίκημα της απόπειρας δεκασμού δημοσίου λειτουργού και τον έθεσαν υπό κράτηση.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας και το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνούν την υπόθεση.