Τί κάνουν στην Κύπρο Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια;

Μπορεί κάποιοι στην Κύπρο να τους… πάντρεψαν, όμως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκαν στο νησί όχι για γάμο, αλλά για βαφτίσια.

Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz, που -όπως φαίνεται- περνάει άλλο ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι, άφησε για λίγο τον «παράδεισό» του στην Πάρο και ήρθαν στην Κύπρο προκειμένου να δώσουν το «παρών» τους στη βάφτιση της ανιψιάς του Μιχάλη. Το μυστήριο έγινε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο Πρωταρά και παρόντες ήταν εκατό καλεσμένοι, φίλοι και συγγενείς της οικογένειας. Η μικρή, που είναι το δεύτερο παιδί της αδερφής του Μιχάλη, της Μελίνας, πήρε το όνομα Ελένη-Ρεγγίνα και νονός της είναι ένα από τα ξαδέρφια του καλλιτέχνη.

Μεγάλη αδυναμία

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιχάλης δείχνει πόσο δεμένος είναι με την οικογένειά του, πόσο μάλιστα με τα ανίψια του που είναι και η μεγάλη αδυναμία του. Οποτε μπορεί και όσες φορές το καλούν οι περιστάσεις εκείνος βρίσκεται δίπλα τους. Αυτή τη φορά είχε στο πλευρό του την ξεκούραστη και όμορφη Ζέτα, που για το μυστήριο επέλεξε ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ εκείνος προτίμησε το total black. Το ζευγάρι παραμένει στην Κύπρο, αφού από την 1η Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης θα δώσει μια σειρά συναυλιών μαζί με την Αννα Βίσση. Μάλιστα, μέρος των εσόδων από τα live θα δοθούν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.