Τέσσερις μέρες “μέσα” ο 25χρονος από το Παραλίμνι για κατοχή 4,5 γραμμαρίων κοκαΐνης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 25χρονου μπάρμαν από το Παραλίμνι για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κατοχής ελεγχόμενου Φαρμάκου Τάξεως Α, δηλαδή 4,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, ύστερα από πληροφορία ερεύνησαν στο Παραλίμνι 25χρονο μπάρμαν από το Παραλίμνι, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε νάιλον συσκευασία μέσα στην οποία υπήρχαν 4,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας τα μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν λίγο αργότερα την οικία του 25χρονου, εντός της οποίας εντόπισαν μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης σκόνης πιθανώς κοκαΐνης . Εντοπίστηκε επίσης το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ σε χαρτονομίσματα των 10,20, 50, 100 και 200 ευρώ.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν κατάφερε να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις στα μέλη της ΥΚΑΝ περί του νομίμου της ύπαρξης των χαρτονομισμάτων και τέθηκε υπό κράτηση. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του.