Σύλληψη εντός της ημέρας για το χαρτοφύλακα με τα χρυσαφικά – που ψάχνουν οι ανακριτές

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου αναμένεται να προχωρήσει εντός της ημέρας η αστυνομία Λεμεσού, σε σχέση με την κλοπή χαρτοφύλακα 70χρονης ιδιοκτήτριας χρυσοχοείου, ο οποίος περιείχε χρυσαφικά αξίας πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ και περί τις 15,000 ευρώ μετρητά.

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Μαρίνος Δημητρίου, είπε πως «δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου», διευκρινίζοντας πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με το οποίο η παραπονούμενη είχε συναντηθεί, όταν αυτό εξέφρασε την πρόθεσή του να ενοικιάσει την εξοχική της κατοικία σε κοινότητα της Επαρχίας Λεμεσού.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται πως ο άγνωστος άνδρας είχε φτάσει νωρίτερα στην περιοχή με δεύτερο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να είναι αυτό που έσπασε το πίσω αριστερό τζάμι του οχήματος της 70χρονης και ν’ απέσπασε τον χαρτοφύλακα, ενώ η ηλικιωμένη βρισκόταν με το συνεργό του στην κατοικία.

Η 70χρονη αντιλήφθηκε την κλοπή αφού ο άγνωστος άνδρας είχε αναχωρήσει από την περιοχή με αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σήμερα και διαπιστώθηκε πως είναι εγγεγραμμένο σε άλλο πρόσωπο.

«Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και βρίσκονται σε καλό δρόμο», είπε ο κ. Δημητρίου, προσθέτοντας ότι από τα γεγονότα της υπόθεσης δεν αποκλείεται οι δράστες να είχαν σχεδιάσει την κλοπή του χαρτοφύλακα, γνωρίζοντας ότι η 70χρονη συνήθιζε να μεταφέρει μαζί της τα χρυσαφικά από το χρυσοχοείο της.

Πηγή: ΚΥΠΕ