Σύζυγος πρωθυπουργού… λιάζεται σε παραλία (pics)

Απόδραση στην μαγευτική και άκρως διασκεδαστική Ίμπιζα πραγματοποίησε σύζυγος πρωθυπουργού για να ξεχάσει για λίγο τις δραστηριότητες του συζύγου της και να την ζεστάνει ο ήλιος της Μεσογείου.

Μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα που στήριξε τον Ντέιβιντ Κάμερον ενόψει εκλογών, η σύζυγος τουΒρετανού πρωθυπουργού, Σαμάνθα Κάμερον, είπε να το ρίξει λίγο έξω. Έτσι πήρε τον γιο της και έφυγαν για το κοσμοπολίτικο νησί της Ίμπιζα.

Η 44χρονη Σαμάνθα Κάμερον, εμφανίστηκε επίσης και στη γνωστή παραλία Cala Nova φορώντας  τα άκρως απαραίτητα, δηλαδή το μαύρο της μπικίνι και απήλαυσε την θάλασσα του ισπανικού νησιού.

Η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού επισκέφθηκε ακόμα και το μπαρ της παραλίας για να αγοράσει έναπαγωτό για τον μικρό της γιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο μυαλό της Σαμάνθα, βρίσκεται μόνο ο ζεστός ήλιος της Ίμπιζα και όχι ο μουντός καιρός της Βρετανίας.

Samantha Cameron on holiday in Ibiza - Pictures taken 26th May 2015. ***MAIL ON SUNDAY EXCLUSIVE - NOT TO BE USED WITHOUT PERMISSION OF THE MAIL ON SUNDAY EDITOR - NO SYNDICATION - DO NOT LIBRARY***