Σφοδρή σύγκρουση φορτηγών στο κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού – Στην εταντική 54χρονος οδηγός

Στο τμήμα εντατικής παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται 54χρονος από την Κοφίνου, ο οποίος τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σε σοβαρό δυστύχημα που σημειώθηκε στο κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 54χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με πολυτραυματισμούς, κάταγμα πλευρών και πνευμόνων.

Η σύζυγος του 54χρονου, ηλικίας 43 χρόνων, επίσης από τη Κοφίνου που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, νοσηλεύεται στο Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας με κάταγμα λεκάνης και θλαστικό τραύμα στο δεξιό ζυγωματικό.

Ο οδηγός του φορτηγού ψυγείου που ενεπλάκη επίσης στο δυστύχημα, 54 χρόνων από την Ανθούπολη, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απελύθη.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3 χθες το μεσημέρι παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο – ψυγείο που οδηγούσε 54χρονος από την Ανθούπολη, προερχόμενο από τον αυτοκινητόδρομο του αεροδρομίου Λάρνακας, κατευθυνόταν προς Αραδίππου.

Ελαφρύ φορτηγό τύπου βαν που οδηγείτο από 54χρονο από την Κοφίνου με συνοδηγό τη σύζυγο του 43 χρόνων, προερχόμενο από Λεμεσό με κατεύθυνση τη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου και συγκρούστηκε με το φορτηγό – ψυγείο.

Από τη σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα σύρθηκαν για αρκετή απόσταση και τελικά σταμάτησαν στο πέτρινο διαχωριστικό του κυκλικού κόμβου.

Με ασθενοφόρα οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων υποβάλλονται ακόμα σε εξετάσεις. Η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο αλκοόλης στους δύο άνδρες με μηδενική ένδειξη.

Από τη σύγκρουση χρειάστηκε να αποκοπεί από τις πέντε το απόγευμα ο δρόμος προς τη Λάρνακα και η τροχαία κίνηση διοχετεύθηκε από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λάρνακας.

Με τη βοήθεια γερανών τα δύο αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από το δρόμο και μία ώρα αργότερα η Αστυνομία τον παρέδωσε στην κυκλοφορία.