Συνέβη και αυτό – Μοίρασαν σε γάμο στη Πάφο λουκούμια με… κοκαϊνη

Απίστευτο και όμως Κυπριακό. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν μια συμμορία Ρουμάνων προσπάθησε να διακινήσει μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης τύπου Τr011 που θεωρείται από τις πλέον καλύτερες και καθαρότερες ποιότητες στον κόσμο, πασπαλίζοντας την σε λουκούμια ώστε να φαίνεται σαν ζάχαρη άχνη.

Η όλη τραγελαφική ιστορία ξεκινάει όμως όταν ένα από τα μέλη της συμμορίας που εργαζόταν σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής τοποθέτησε την κοκαΐνη στα λουκούμια. Το ζευγάρι αφού ειδοποιήθηκε ότι τα κεραστικά ήταν έτοιμα από το ζαχαροπλαστείο που τα είχε παραγγέλλει έστειλε συγγενικό του πρόσωπο για να τα παραλάβει και να τα παραδώσει στο χώρο διασκέδασης . Το μέλος της συμμορίας έκανε λάθος και έστειλε τα λουκούμια με την ένδειξη “Turkish delights ultra pleasure” με την κοκαΐνη στο κέντρο διασκέδασης τα οποία φυσικά ανοίχτηκαν και δοκιμάστηκαν από τους καλεσμένους.

Συγκεκριμένα αφού οι καλεσμένοι κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες σούβλας και μακαρόνια του φούρνου συνοδεύοντας τα με ουισκυ, μπύρες και ζιβανία και καθώς το κέφι έφτασε στο τσακίρ κάποιοι άνοιξαν το κεραστικά για να συνεχίσουν με το επιδόρπιο…

Όπως ήταν λογικό κάποιοι από τους καλεσμένους ήρθαν σε υπερδιέγερση και άρχισαν να χορεύουν ασταμάτητα σε όλα τα τραγούδια της ορχήστρας. Η παράξενη συμπεριφορά κίνησε την περιέργεια του ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης και ειδοποίησηε την Αστυνομία.

Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές που βίωσε ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλημάτων της Αστυνομίας με τον Λοχία να δηλώνει “οι καλεσμένοι ήταν ασταμάτητοι, χόρευαν ακόμα κι όταν η ορχήστρα είχε σταματήσει να παίζει”.

Η Αστυνομία ξετυλίγοντας το κουβάρι της αστείας υπόθεσης πραγματοποίησε έφοδο στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και συνέλαβαν όλα τα μέλη της συμμορίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο γάμο θα τον θυμούνται για όλη τους τη ζωή και αν ξαναφάτε λουκούμι σε γάμο καλύτερα να έχετε τις επιφυλαξεις σας!