Συλλήψεις πριν από τον αγώνα ΑΕΛ- ΑΡΗΣ – Χειροπέδες σε 15 άτομα

Συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση 15 πρόσωπα ηλικίας από 15 μέχρι 22 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με οχλαγωγία εντός των εγκαταστάσεων αθλητικού χώρου.

Συγκεκριμένα, 10 λεπτά περίπου μετά την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΡΗ που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο χθες μεταξύ των ωρών 7μ.μ. -9μ.μ., ομάδα 30 περίπου προσώπων τα οποία φέρονται να είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και να κρατούσαν ξύλα, κατευθύνθηκαν προς την είσοδο 3 του σταδίου.

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Σταδίου έδωσε οδηγίες προς τους επιτηρητές να κλείσουν τις εισόδους.

Όταν τα πιο πάνω πρόσωπα διαπίστωσαν ότι ήταν κλειστή, κινήθηκαν προς την είσοδο εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας τους η οποία επίσης ήταν κλειστή. Τα εν λόγω πρόσωπα επέστρεψαν ξανά πίσω στην είσοδο 3 και φώναζαν στους επιτηρητές να τους ανοίξουν, σπρώχνοντας ταυτόχρονα τα κάγκελα.

Στο συγκεκριμένο σημείο μετέβησαν μέλη της ΜΜΑΔ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού τα οποία συνέλαβαν και έθεσαν υπό κράτηση τα πιο πάνω πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.