Συγκλονιστικό: 7χρονος κάλεσε μόνος του στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και κατήγγειλε τη κακοποίηση του!

Συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα ,η ιστορία ενός 7χρονου ο οποίος κάλεσε από καρτοτηλέφωνο το Χαμόγελο του Παιδιού για να αναφέρει ότι  έχει φύγει από το σπίτι του και χρειάζεται βοήθεια.

Όπως κατήγγειλε ο μικρός Βαγγέλης, ο νέος σύντροφος της μητέρας του κακοποιούσε τόσο τον ίδιο, όσο την μητέρα του αλλά και τη γιαγιά του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

«Ο Βαγγέλης 7 ετών, κάλεσε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056», από καρτοτηλέφωνο πρωινές ώρες και ανέφερε ότι έχει φύγει από το σπίτι του και χρειάζεται βοήθεια.

Του ζητήσαμε να μας πει το λόγο φυγής του από το σπίτι του και που βρίσκεται την ώρα της συνομιλίας μας. Ο Βαγγέλης ανέφερε ότι κακοποιείται σωματικά τόσο ο ίδιος αλλά και η μητέρα του και η μητρική γιαγιά του, από τον νέο σύντροφο της μητέρας του και δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση!

Ενημερώθηκε ο Βαγγέλης για τη διαδικασία που ακολουθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε περιπτώσεις όπως τη δική του, και στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές για να επιληφθούν και να παραλάβουν το παιδί από το σημείο που μας υπέδειξε.

Λίγη ώρα αργότερα ο Βαγγέλης βρισκόταν σε ασφαλές περιβάλλον και στη συνέχεια παραδόθηκε στη ζεστή αγκαλιά της μητέρας του.

Ακολούθως οι δυο τους καθώς και τα δυο μικρότερα σε ηλικία αδέλφια του Βαγγέλη, μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο χώρο, ασφαλείς, μακριά από τον νέο σύντροφο της μητέρας του».