Συγκλονιστικό – Κάμερα ασφαλείας καταγράφει την δολοφονία δημοσιογράφου! (βίντεο)

Συγκλονίζει το βίντεο που καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας και αποτυπώνει τη στιγμή της δολοφονίας γνωστής Κολομβιανής δημοσιογράφου Flor Alba Nunez Vargas ενώ έμπαινε στον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζεται.

Ο εκτελεστής της, που φορά κράνος, την πλησιάζει από πίσω και την πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι. Στη συνέχεια αποχωρεί ψύχραιμα με σταθερό βήμα και κατευθύνεται προς τον συνεργό του που τον περιμένει με μια μηχανή.

Η αστυνομία της Κολομβίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και δίνει υψηλό χρηματικό ποσό σε όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά τους.

Η 25χρονη Κολομβιανή δημοσιογράφος ήταν από τους πιο φανατικούς μαχητές ενάντια στα ναρκωτικά και τις συμμορίες που κάνουν εμπόριο σάρκας. Πολεμούσε επίσης την διαφθορά των τοπικών αρχόντων, έχοντας αρκετές φορές έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς στην εξαιρετικά διεφθαρμένη περιοχή της Κολομβίας όπου ζούσε και εργαζόταν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε δεχθεί απειλές θανάτου στον λογαριασμό της στο Facebook για την κάλυψη που έκανε στις πρόσφατες τοπικές εκλογές αλλά και για την δημοσίευση φωτογραφιών μιας συμμορίας. Επίσης είχε δεχθεί απειλές και από πολιτικούς, για τους οποίους σπάνια είχε έναν καλό λόγο.